Deletedmom72727 Kızlar pompa bakıyorum ama hangisini alsam bilemedim. Bazı anneler kesinlikle çift al diyor bazılar tek al diyor. Elektrikli değil süt toplama diye geçenler daha iyi diyorlar hepten aklım karıştı. Alıp memnun olan varmı ?
Haticebt Deletedmom72727 bende hem lansinoh hem de avent var ikisinden de çok memnunum diyemem.. mochinin süt toplama pompasını ve hastane tipi sağım makinesi kiralamanızı öneririm
ebruzb Deletedmom72727 ben kiwi aldım ben elektrikli hemde çok övülüyordu fiyatı da en uygun oydu henüz doğum yapmadım kullanmadım
Anemoniasp Deletedmom72727 Pompa alınması gerekiyor mu? Sütün durumuna göre alınsa daha iyi olmaz mı?
Deletedmom72727 Haticebt teşekkür ediyorum hastane tipi sağım makinasını duymuştum özellikle ilk ay için çok işe yarıyormuş
Gonca-y Baby plus (çift) kullandım memnunum. Avent vs çok fazla paralar vermenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Gonca-y Deletedmom72727 yani 15 dk bir göğüs, sonraki 15 dk diğer göğüs derken gerçekten çift büyük avantaj ve rahatlık. Zaman sıkıntınız yok ise tekli de işinizi görür tabi.
kutlaym Medela tek başlık olanı aldım, eltim ve görümcem de kullanıp çok memnun kalmışlar, araştırın isterseniz
Deletedmom72727 Anemoniasp ben haZırlıklı olmak istiyorum genelde herkes kullanıyor. Özellikle ilk 1 ay çok fazla süt geliyormuş ve boşaltılmazsa ağrı yapıyormuş. O yüzden alıcam