Filizsmh EceTengiz ilk hamileliğimde 23kilo aldım 35 haftalık Doğum yaptım. şimdi 2. Hamileliğim 18. Haftadayız 7kilo verdim bu sefer temkinli gidiyorum diyetisyen desteğiyle inşallah çok almadan sağlıkla doğar kızım.
Selim_Alparslan Ozlemsvr canım bende 6+4 üm bende sürekli yiyorum ilk gebeliğim birde psikolojik bende sanırım bebek var diye sürekli yiyesin geliyor yemeyince ona bir şey olcak gibi hissediyorum 😶
Ozlemsvr Selim_Alparslan çocuk varsa neden psikolojik olsun öyle düşünmeyin . Sonuçta acikiyo insan.. 😂
Sezen07 EceTengiz 25 hafta 20 ye kadar hiç almadım 20 den sonra hatta 2 3 hafta icinde 4 kilo aldım bundan sonra alırım bakalım nolcak vermem çok zor gibi düşünüyorum 😁
Babytmr EceTengiz 36. haftadayım 17 kilo aldım Allahtan pek okdr aldığım gözükmüyo 😬🙈🐣 zayıf hamile kalanlardanım sanırım ondan
AycanGmBektas 52yle hamile kaldım ilk 3ay biraz zor geçti 49a düştüm, 5.aydan sora kilo almaya başladım şimdi 26.haftada 56 kiloyum ☺️
Ardanyal Emine122 36. Haftamda 2850gr 49cm di. Haftaya gidicem bakalım yine. Kız bebekler biraz minyon oluyor. Oğlum 3560gr(ve hiç şişi yoktu kilo kaybetmedik doğumdan sonra) 53cm doğmuştu.