ebruzb 35SD28 bime geldiğinde almıştım bebeğim henüz doğmadı ama bence harika bir set hiç yer kaplamıyor katlayıp bir yerlere sıkıştırılabilir diğerleri katlanamadığı için yer sıkıntısı çıkaracaktır
Volkitolki 35SD28 ben kıllanıyorum aşırı kullanışlı az alana sahipseniz 😌 Oğlum 1,5yaşında hala kullanıyorum sıra kızımda onda kullanıcam
blue5 35SD28 ben kullaniyorum cok memnunum sadece altta olan tipayi bir kere tam kapatmamisiz. Banyo yaptırdıktan sonra kaldiriken bir baktik hali su icinde 🤦♀️ onu guzelce kapattiktan sonra yer kaplamama acisindan guzel urun.
35SD28 ebruzb o yüzden almak istiyorum. Banyom küçük özel bir dolap yapılmış oraya koymayı düşünüyorum. Peki ne kadara almıştınız? Bende bekliyorum yoksa trendyoldan almayı dönüyorum şuan 210 lira
ebruzb 35SD28 100 tl küvet, 35 tl su kovası,10 tl de maşrapa toplamda 145 tl ye seti aldım ekstra bir de katlanabilir çamaşır selesi aldım oda 50 tlydi
Dilara0638 35SD28 bime indirime gelmişken aldım henüz kullanamadım ama doğumdan sonra faydalı olacağını düşünüyorum 🥰
Merve_boylu 35SD28 ben BİM’den almıştım daha kullanmadık ama bence efsane hiç yer kaplamıyor diğer büyük küvetler bence çok gereksiz yer kaplıyor böyle derli toplu düzgün duruyor 🥰
35SD28 Merve_boylu o yüzden almak istiyorum😇 Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin. acaba bir daha ne zaman gelir 🤔