Nurayed Kızlar selamlar , özel hastanede doğum yapıcam kendi doktorum doğuma girsin istiyorum normal doğum bekliyoruz merak ettiğim şey şu kendi doktorum mesai saatleri dışında gelirse ekstra ücret alıyor mu? Bi bilginiz var mı?
Dilekcnkn Nurayed Benim doktorum gece bile gelse ücret almıyor izinlerde bile diyor doğum olursa gelicem diye ama bazı hastahanelerde extra ücret istiyor bazı doktorlar para bile versen gelmiyor bunu öğrenmenin tek yolu doktoruna sormak
Volkitolki Nurayed oğlumda sadece 10dk ile mesai saatine denk geldi ve 500lira fark aldılar Şimdi kızımda da 800lira fark alcaklarını söylediler yine 5den sonra gider isem
Dilara0638 Nurayed ben özel kliniğe gidiyorum doğum hastanede olacak ekstra bi ücret almıyor ama özel hastanelerde mesai dışı kendi doktorunu istersen ücreti 500den başlıyor diye biliyorum
Minikjaponunannesi Benim doktorum gece gelmiyormuş 😄 ee doğum başlarsa ne olcak dedim başka doktor oluyormuş inşallah gece doğurmam 😁
Nurayed Minikjaponunannesi ayy inşallah. Hastane ve doktor seçerken hiç aklıma gelmedi bu detay benim şimdi 37haftaluk oldum aklıma geldi bakalım cumartesi gidicem doktora soracağım gelir mi gelmez mi kaç para ister 😂😂😂
Aycnnn Nurayed ben hastane ilede doktor ilede görüştüm saat kaç olursa olsun gün saat fark etmeksizin ücretsiz geliyor