Merve_boylu Kızlar 28+3 teyim bebeğimin kilosu 1.48 doktorum az dedi moralim bozuldu kuruyemiş meyve vs beslenmem iyi ama ona rağmen kilo almamış hep ben almışım 🥺
Melikemreclk Merve_boylu bebeğin kilosu ana rahmine düştü an bellli oluomus zaten bazen ne yapsan ne yesem ne etsen neyse kilosu o kalıyor benimde en son 33 de 1980 di bende çok yiyen biriyim bana da az geldi ama doktor normal dedi
Hayal2121 Merve_boylu Cnm bence kilosu iyi benimde 28+5 haftalık hamileyim benim baya geride kalmış kilosu 850 grm benim riskli gebelik tansiyon dan dolayı
sibellademm Merve_boylu ben 29 haftayım beneğim 1.320 gr doktor gayet normal dedi nasıl size az dedi anlamadım
Merve_boylu Melikemreclk çok haklısınız bazen olmayınca olmuyor demek ki. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🙏
Merve_boylu sibellademm anlamadım gerçekten o kadar da dikkat ediyorum bir hevesle gitmiştim böyle diyince moral falan kalmadı 🤷🏻♀️
Cemre77 Merve_boylu Merve_boylu bugün gittik kontrole 29+1 hafta 1400 gr dr iyi sorun yok dedi sizin tam kaç anlamadım 1 kg 48 gr mı 1480 gr mı
Kbracoskun Merve_boylu aslında kilosu normal gozukuyor benim o haftalarda 1 kilo civarında 32. Haftam doluyor 1 kilo 650 gram 42 cm genelde 30. Haftadan sonra hızla kilo alır bebişler. Kaşar peynir muz ceviz tüket