Esrayusuf Loya06 aynen ilknur salı günü devlete gidicem hem baksın hem hormon testi için kız özelde sordum hormon testi 500₺ dedi
Loya06 Esrayusuf ne diyosun hangi özel kız oradı ben medilife da 100 liraya yaptırmıştım. Ve ayrıca hormon testlerini devlet hastanelerinde yaptırman daha iyi özellikle araştırma hastanelerinde
Loya06 Duuyguum hamilelikde olabilir canım bazı kişiler böyle yerleşme kanaması görebiliyo belli olmaz 😊 ama olmasada sakın üzülme Esrayusuf adet olursanda 30 güne ündi yumurtlama kalitesi de çok güzel olur 😊😊
Loya06 Duuyguum iki adım var kuzu kimlikte ilknurum 😊 şura yı kızıma koyacam nasipse o yüzden kullanmamaya başladım 😂
Esrayusuf Duuyguum @Loya06 kızlar adetime 11.gğn var bugün wc de bir baktı. İç çamaşırımda kahve leke gelmiş daha sonra kanlı akıntı geldi üç defa duşa girdim adetsem söküleyim diye ama ben 40 günden aşağı adet olmam ve 11 gün var daha anlamadım
Deletedmom2224 Filizzz 3 Ay kullandım nur topu gibi 5 cm bir kistim oldu. Cevremde de hiç duymadım açıkçası gebe kalanı
Marayy Deletedmom2224 bende kullandım 6-7 cm kistim oldu ondan kaynaklımı oldu bilmiyorum ama küçüktü büyüdü
Loya06 Esrayusuf belki adetin düzene girdi 30 güne indi buda güzel bi haber olur yumurtlama kalıtesinden yana ❤️ Diğer ihtimalde belki yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum
Esrayusuf Loya06 @Duuyguum aynen kızlar şahsen adet olsada üzülmem heralde 30 günde olması çok iyi macun iyi geldi demekki ama inş bebiştir durdu şuan ama wc gittiğimde sildiğimde çok az geliyor
Loya06 Esrayusuf sen o macunun tamamını kullandınmı kullanmadıysan devam et esra sakın yarıda birakma düzenli kullanımda işe yarıyo
Esrayusuf Loya06 @Duuyguum kızlar yumurtlama görünce üç gün daha kullanış bırakman lazım ben yumurtlama görmedim hiç ben 1 Ağustos adet oldum 10 gün kullandım adetin 5.günü başladım bir kavanoz bitti bıraktım
Esrayusuf Duuyguum @Loya06 kızlar adet oldum Yen'i söküldüm kasık ağrım Yok bu macun iyi geldi ilk defa 28 günde bir adet gören gibi oldum bu ayda macun ve ovulasyon takibi yapıcam inş tutar bu ay 😊😍
Loya06 Esrayusuf çok çok güzel haber bu canım çok sevindim gerçekten macuna devam et geröekten sana çok iyi geldi 😊😊
Esrayusuf Loya06 @Duuyguum aynen kızlar bana çok iyi geldi maşallah gram ağrım olmuyor ve pıhtılı parçalı kan gelmiyor gayet iyi bugün başladım yine birde test sipariş edicem ebruceylandan tutar inş ilknur sen nasılsın bebek nasıl
Esrayusuf Loya06 çok geçmiş olsun yA gebelikte diş sorunu çok çıkıyor bulantıların ne oldu seninde cinsiyet kesin mi