Filizzz Sevdhusna denemekte fayda var cnm bende sipariş verdim burdaki yorumları görünce sayfadada bi çok yorum var
incitane Merhaba arkadaşlar bende aldım c_life macun 3 aylık kullanmak için inşallah faydasını görürüz
Cupkek incitane canım merhaba hamile kala bildin mi bende aldım bir kutu bekliyorum ve araştırma yapıyorum macunla ilgili
nidaeres Gamze58 süt hormonunuz kaç çıkmıştı acaba benim 30 civarı çıktı o hormon dan dolayı hamile kalamıyorum bende çok sevindim adınıza
Minikkuzucuk Ben de kullandım ve o ay hamile kaldım gerçi her şey Allah'tan macun vesile oldu belki de bilemiyorum. Kullandığım sırada çok su içtim her gün yürüdüm zaten 10 gün kadar kullandım sonra yumurtlama oldu. Şükürler olsun Rabbime.
Esrayusuf Minikkuzucuk canım merhaba bende kullanıyorum macun 10 gün oldu kullanalı ovulasyonda takip ettim t çizgisi c ye yakın koyulukta çıktı ertesi gün silik çıktı çok az ve kısa süreli kasık ağrım oldu yumurtladım mı yumurtlamadım mı çözemedim direk pik olmadı c çizgisini geçmedi ve macunu bıraktım sence nasıl bir yol izlemeliyim macuna devam etsem olduda gebelik oldu düşük olabilir ve gün aşırı ilişki yaşıyorum iki günde bir
Loya06 Esrayusuf t çizgisi c ile aynı koyulukta olduğunda yumurta yeteri kadar büyümüş ve ertesi gün silikleştiyse çatlamıştır normalde öyle tatlım macuna devam edip etmemeyi bilmiyorum 😊
Minikkuzucuk Esrayusuf canım yeni gördüm ben ikiside aynı koyuluktayken bıraktım kullanmayı valla 7 8 gün kullandım sanırım ve 1 saat yürüyüş yaptım her gün 3 litre su icip
Yello Loya06 bısey sorucam t cızgısı koyu c cızgısıde silik oldugunda yumurta catlamıs olurmu benım ıkısıde koyuydu sonra t koyu c siliktı ertesı gunde ıksıde hafıf sılıktı
Tekinnn kelebek12345 inşallah senin olur canım. Bende dün kasık ağrısı ile doktoruma gittim kistler vardı korktum kistler kaybolmus 13 mm boyunda yumurta varmış öncedendr çatlamış bir yumurta olabilir dedi. Bugünleri değerlendir dedi. Bu yumurta büyüyecek gibi dedi. Şok oldum normalde ben ilaçlarlar adetin 13. Günü gittiğimde bu boy oluyordu. Bu ay kafamdan attım okul kazandım okumaya odaklandım tedaviyi bırakalım dedik ve büyümüş cidden kafadan atmak gerekmiş bunu anladım
Sbnm06 @Filizzz benim de bir arkadaşım tavsiye etti macun kullanmış ve hemen o ay hamile kalmış.Bende biraz evvel instegram dan sipariş verdim.Adetin ikinci günü başlaniliyorms kullanılmaya sanirim düşünenlerin bilgisine
Esrayusuf Duuyguum yok kuzum ovulasyonla dengesiz yine bir kavanoz bitti daha yemiyorum adetimi bekliyorum kasık ağrım var ara ara :( Zaten stres ypk bu ay şükür
Hotic Filizzz ben kullanmadım ama cif kokusuyla ve temizlikle öyle kafayı bozmuşum ki cifle macun diye okuyorum ya 🤦🏻♀️😄
Loya06 Yello catlamış oluyo canım koyu olduktan sonra 4 gün üst üste ilişki öneriyolar 😊 tabi eşinizde sperm sorunu yoksa ilişkiden sonrada hemen kalkmayın biraz uzanın 😊