Sinem35 Bu zamana kadar hep beyaz akıntım oldu 20 bitiyor. Bugün çok değişik bir akıntı geldi. Rengi yeşilimsi ve pıhtı şeklinde bir kaç parçacık gibi. Bir defa geldi bu şekilde bugün. Enfeksiyon olabilir mi? Bir dahaki kontrolüm 20sinde acil bir durum olabilir mi bu ilk kez oldu bu zamana kadar ne yapsam bilemedim.
Carpelidusler Sinem35 bolca su için benimde arada oluyordu korkulacak bir şey YÖK doktorum kokmuyorsa sorun yok demişti içiniz rahat etsin derseniz doktorunuza sorun💫
Nuraypazarlioglu Sinem35 yeşil sonradan kana çevirebiliyor arkadasimda oyle olmustu beklemeden hekime gorunun
Sinem35 Carpelidusler günde 3-4 litre su içiyorum aslında ben su temizliyor diye biliyordum ben de böyle olunca şaşırdım kokusu da yoktu normal akıntımın da kokusu hiç olmaz su içmeme bağlıyordum onu da
Esraece Benim akintim yesil olumca kultur vermistim mantar cikti bendr bence ihmal etmeyin bir gozukun doktorunuza
Sinem35 Esraece sadece yeşil akıntı yüzünden mi doktora gittiniz yoksa yanında başka belirtiler de yaşadınız mı?