momysss yaa çok sevindim güzel örnek olduysa ne mutlu 🥰 bir arkadaşımı da hastahane için terlik tac emzik ucu için heveslendirmjstim hatta hediyelikleri içinde , dışarıda maliyeti fazlaydı sonra kendi temin edip yaptı 🥰aldiklarimizin bir kısmı e bebek(e bebek evimize 5 dk bizimde bizde bu aydan sonra banyo ürünlerini kişisel ürünlerini alicaz) bir kısmı market bir kısmı zorlu taç firmasi(fabrikası bulunduğumuz yerde ) e bebek ve lcw de ürünler yüksek oluyor bende gezerken bakmıştım fiyat araştırmak için. bence emzik ucu için deneyin olmazsa hatıra kalır dışarıdan temin edersiniz ben 10 tlye yapmıştım seçtiğim ürünler ile tabiki eklemek ya da çıkarmak size kalmış o zaman maliyette düşer ya da artar , internette sanırım 30 50 arası değişiyor. Amin canım inşallah hepimiz 🥰 Bim e mavi gecelik gelicek bakabilirsin hastahane için minis erkek ya düşünürsen mavi 🥰 bende bir pijamami şoktan denk geldi aldım birini de suvenden almıştım , güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰🙏 Benimde eşim bebek kiyafetlwri konusunda hemen seçer ben önce turlarım sonra alırım esimin gözüne kestirmesi yetiyor🥰