momysss Bizde eşimle evlenirken ailelerimize demiştik her seyi kendimiz yapıcaz diye öyle de yaptık kendi kararımız buydu ailelerimiz saygı duydu , evimiz vardı eşimle ikimiz yeniden tadilat yaptık her yeri kırdık döktük yeniden inşa ettik evin içine her seyi ortak aldık eşimle, nişan düğün arasını 1 sene tuttuk ve rahat rahat hallettik sonrasında evlenince 2 yıl sonra bebek düşündük evliliğimiz oturusmustu çoktan ,birbirimizi 6 yıldır tanıyoruz 2 yıldır evliyiz düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldım, cinsiyeti öğrenince de alışverişe başlarız demistik eşimle, simdi de ailelerimizden çoğu şey geldiği için biz çok bir şey almadık simdi sadece büyük ihtiyaçları kaldı 🙏 hiç caninizi sıkmayın şuan olmasa bile bebek olduktan sonra hediyeler gelicektir tabiki kimseden bir şey beklemiyoruz hiçbirimiz ama sevdiklerinizden geliyor inanin bende bu süreçte görmüş oldum evliligimizde yardim etmek çok istediler biz reddettik şimdi bebeğimiz için supriz yapıyorlar 🙂 Saglikli olalım gerisi bir şekilde hallollur🙂 Evlenirken bazi seuleri biz eksik biraktik sonra toparladık , evin icini yapmakta bir ev maliyeti kadar bu yüzden büyüklere öncelik verirken küçük s eyleri sona bıraktık sonra temjn ettik şimdi bebek içinde supriz oldu çoğu şey bize 🙂