momysss Kızlar ilk 20 haftanız nasıldııı yarısı gitti kaldı yarısı🤗 sağ salim miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah👼🏻
Acemi_anne61 momysss Bence 18-24. haftalar en rahat geçen zamanlar 😊 öncesi ve sonrası zorluyor gerçekten
lunam momysss aminn inşallah. bugün tam da 20+0ız 😊 Çok şükür her şey yolunda, cinsiyeti de öğrendik. Heyecanla detaylı ultrasonu bekliyorum bebişi uzun uzun görmek için 😁
yigitegenin_annesi momysss 30 haftalığım 20 haftaya geldim derin bir ohhh çektm😂😄 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşl💕💕
Aslylmz 21+5 iz çok inişli cıkışlıydı toparlandık çok şükür uyku dısında problemimiz yok 🥰 sizin nasıldı ☺️
momysss Aslylmz ben hala kusuyorum her sabah canım ya bide nedense sabırsızım zaman geçsinde bebiş seviyim diyorum ya😁
momysss Acemi_anne61 valla canım benim mide bulantısı falan hiç geçmedi yaa o balayı zamanını yaşayamadım ama 12. Haftadan sonra çok hızlı bi şekilde zaman geçti 😊
mom8327 Acemi_anne61 kişisel farklılık canım yaa benim ilk aylar çok rahattı 16 dan sonra ağrılarım başladı 😅
Acemi_anne61 momysss evet hızlı geçiyor şimdi ben 26 haftalık oldum bu ara zaman geçmiyor 😄 değişik ya doğsalar hayırlısıyla
yigitegenin_annesi momysss evet 20 den 30 a naısl geldm anlamdjm ama yavaş geçtği zamnalrds olıyor en iyisi günleri saymamak😂oluruna bırak
lunam momysss doktorum bana hangi haftalar arasında randevu almam gerektiğini söyledi, ben de aynı hastanenin perinatologundan uygun tarihe randevu aldım. İlla şu tarihte git demedi yani.
momysss Aycaaa571 valla benimde bi o kadar zor geçti ya umarım bundan sonrası daha iyi olur dicem de hiç sanmıyorum🤣
Glfdnaktr Benimde 18+5 şu an gayet güzel geçiyodu ilk gebeligime göre malesef 4 gündür çok kötü enfeksiyona yakalandım düşük erken doğum riski var sürekli uzanıyorum geçicek inşallah
momysss Glfdnaktr geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın benimde test sonuçlarım bi ara kötü çıkmıştı çok endişelenmiştik biliyorum o kaybetme korkusunu bol bol dinlen canım allah yardımcın olsun🤲🏻
Fnd6026 momysss geldik ama nasıl geldik😂 nasıl çıktık o merdivenleri hepimiz biliyoruz rabbim bundan sonrasına kolaylıklar versin inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin 🤲🏻🧿