Kızlar 2.evladıma hamileyim plansız bir şekilde oldu 1.sinde çok hastalık çıkardılar hemen alalım diyen bile oldu neler neler dediler her neyse doğduktan sonrada genetik doktoru kötü bir hastalık dedi %100 o var dedi ben şükür ettım sağ Salim elimde dedim neyse çok şükür iki ay sonra sonuçlar temiz geldi şu an 2.5yaşında sağ Salim çok şükür ama bu hamilelikte aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inanır mısınıx 11 haftalık hamileyim ve sadece 5haftalıkken gittim geldim onda da tsh fırlamış gerizekalı olur dediler de öyle gittim bi keseyle bebeği gördük çıktık yani yine de daha bunda da yolun başında aynı şeyleri demeye başladılar neyse ben bi daha doktora gidemedim çok korkuyorum bir şeyler diyecekler diye evet olacak la öleceğe çare bulunmaz ama bunla nasıl başa çıkabilirim sürekli sanki bir şey olacak veya engelli bi bebek olacakmış gibiyım ınstagramdab sürekli öyle bebeklere veya burdan araştırıyorum Allah’ın verdiğine kabulüm ama kendimi bi türlü düzeltemiyorum artık psikolojim iyice bozuldu var mı bu şekilde olan