Helink Makif2112_ tetanoz ve covid aşılarım tamamlandı sağsalim bu bölüm geçildi içinizi ferah tutun 🦋
Helink dlrglnc yaaaaaaa gerçekten çok güzel heyecanlar ama❤️ Benim diğer randevu 1 ay sonra o gün gelsin diye deliriyorum resmen seni düşünemiyorum
dlrglnc Helink Yani zaman bi çok çabuk geçiyormuş gibi , bide hiç geçmiyormuş gibi 😒☺️ böyle böyle diyerek yarıladık nihayetinde , birde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırsak ne hoş ☺️🌺
Dilaraa1 Ozlemmpapatyaa ayyy o bogaz beni cok bunaltıyor canım ya sanki bisey var gbi gitmiyor sis gibi neden böyle ya. Detaylıyı önümüzdeki hafta gidince soracağım canım
Ozlemmpapatyaa Dilaraa1 sorunca bana da yazar mısın canım bide cok korkuylrum bazen bebegime bişey olmuşmudur diye 2 hafta bu korkuyla nasıl gecicek bakalım 🤐
Dilaraa1 Ozlemmpapatyaa ben herseyden korkuyorum canm valla cok mutsuzum sürekli kötü şeyler düşünüyorum
Busra_27_34_ Helink bizde geçen hafta gitmiştik 20 haftalık iken 400 Gr 20 cm idi şuan bilmiyorum 21+5 olduk🤗🥰
123ElifZuhre Benimki en son 185 di 17+2 de birde kız olduğunu öğrendim şimdi bakalım kaç olacak insAllah kilo aldira bilmisimdir ☺️ siz kilo alması için özellikle birseyler yaptığınız oluyor mu ?
Helink 123ElifZuhre et süt ürünleri bol bol tüketmeye çalışıyorum onun disinda avakodo direk bebeğe kilo aldırdığını duyduğumdan beri onu çok tüketmeye çalışıyorum
Mrv1007 Helink benimki zaten o kadar aşırı hareketli ki kendi doktorum özellikle sakın tatlı yeme gelmeden diyor 😂 ama ayrıntılıya giderken hazırlıklı gidicem uyur falan hareketsiz olmasın çikolatam çantamda olacak çaktırmadan yerim minik minik 😂😂😂
Lulikli Helink haftaya pazartesi detaylım var 21+5 oluyorum o kadar merak ediyorum ki kuzumu kaç kg boyu ne kadar ne kadar büyümüş çok duygusalım uzun zamandır düzgün bi ultrasonda göremedim 😢
Bryunetka Helink Merhaba 🌸 Geçen hafta kontrole gittik. 20+1 de; 345 gr kilomuz, 23 cm de boyumuz vardı 🦋🧿🧚🏽♀️
eviminilkkusu Bende 20+4 kızlar normalde özele gidiyordum ama orda çok pahalı diye devletten 15 kasım için randevu aldım detaylı ultrason için inşallah güzel haberler alırız hep beraber ♥️😍 Bu arada bende kız bebek bekliyorum tabi ayrıntılıda bi süpriz yapmazsa 😂