Helink Bebeğinizin boy ve kiloları ne durumda 🦋 bizim dün detaylı ultrason vardı 400 gr 25 cm çıktı kereta 🦋 nasıl gidiyor hamilelik burada toplaşalım Mart anneleri 🐥
mor_menekse1 Helink 19+1 olduk mart annesi mart bebesi olcaz inşAllah 🤗😍haftaya detaylımız var değişmezse Oğluşlarımız gelecek Allah’ın izniyle
Hwas Helink 20+5 iz gecen hafta gittigimde 340gr demisti bugun detayli ultrasona gircem bakalim plasenta asagidaymis moralim bozuk biraz
Dilaraa1 Helink nasıl gidiyor :) benim zor gidiyor bel agrisi bulantı hala devam vücut agrilarim da oluyor mide yanması da tabi 🙄 bu arada cinsiyetimiz erkek 👶🏻
Helink dlrglnc Dilaraa1 benim de erkek 🌟 erkek ayı mı Mart anneleri acaba bende de bel ağrısı ve bacak ağrısı çok oluyordu bu haftalar da rahatladım ama ya
Helink Hwas bozma moralını yüksek tut Allah’ın izniyle sağsalim atlatırsın🙏 Sonucunu gelince söyle güzel haberlerle gel
Feyzaveannesi Helink 20+0 dan merhaba ☺️ haftaya kontrol var. En son 18+3 te gittik doktora 275 gramdı☺️
DeryaYlmz Helink 20+1 den selamlar ✋🏼😊 pazartesi kontrolümüz vardı 327gr 22cm di oğluşum 🥰 Mart hemen gelse de sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🤲🏼🌸 bir belirtim yok biraz bel ağrısı dışında 😊
Guzucuk25 Helink benim ikinci ilkin üstünden de çok geçmedi ama her gebelik yeni tecrübe istifade edeyim accik 🥰
Mrv1007 Helink 20+1 olduk, dün kontrolüm vardı 395 gram 24 cm 🥰 haftaya detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım💕💕
Helink Mrv1007 ❤️ Çok güzel ya benim de dündü nasıl heyecanlandım gitmeden 30 dk önce çikolata ye bak nasıl hareketler yapıyor bizim doktor bile şaşırdı soyleyınce durumu aferin bilinçli anne dedi 😂
dlrglnc Helink Yaa hoşbuldum ☺️ Hepiniz gitmişsiniz detaylıya benim daha 20 günüm çatlıyorum resmen bebişi görmek için 😅
Helink Dilaraa1 evet yaaaaa rahatlarsın rahatlarsın atlatırız 🙌 güzel süreç bunlar öyle diyip rahatlayalım