Prensesannesi27 mervemir83 ay ne güzel gözünüz aydin inşallah biz de görürüz o günleri saglikla sıhhat ile 🌺🌺
Prensesannesi27 Seymaayyy tesekkur ederim .. ahsen ismini de çok beğeniyorum ama benim de gorumcemin ismi olduğu için koyamadık 😄 adıyla yasasinlar bebislerimiz
yagmurluanne (mervemir83 hesabıma ulasamiyorum, o yüzden başka bir hesaptan yazıyorum) Sevgili anneler bebeğimizin adını değiştirdik. 2.ismi Hüma olmayacak. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim, @Prensesannesi27
Prensesannesi27 yagmurluanne ismini koymamış miydiniz?? Ne koydunuz acaba bizim de bebiş doğdu hala kararsıziz😄😄
Prensesannesi27 yagmurluanne yaa haklısınız insan karar veremiyor inşallah böylesi daha çok içinize sinmiştir 😊 bizim de dün doğdu hüma mihre verda arasinda kaldım 😂 sizce
Sweetbabyy Hacersoy ben Ayşe Hüma istiyordum eskiden beri ama kaynanamın adı ayşegül🤦🏻♀️ Hüma ismine ayşeyi çok yakıştırıyorum
Mom3834 Hacersoy ben Hüma isminden çok hoşlanmıyorum bebeklere gitmiyor bence ağır.. ama zevk sizin sevenler begenenler var :)
Gunes_-42 Hacersoy bence hüma ismi hoş bende Sevde hüma ve Zehra hüma dusunuyordum iki isimle birlikte hoş oluyor 😊
yagmurluanne @Prensesannesi27 Sonradan içime sinmedi ve bir kez daha anladim ki isim nasip işi.. inşallah yavrunuz için en hayirli isim nasip olsun sizede. Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.