Merveacrl Kızlar 31. Haftadayım sıcaklara hiç dayanamıyorum geceleri boğulacak gibi oluyorum benim gibi olan var mı 😞
umranozby Merveacrl ✋ ben canım bizim burda gündüz çok sıcak 50 falan geçiyor artık bugün nefes aldırmadı hiç akşam serin oluyor da sivri sinek dadandı uyutmuyor ısırıyor sürekli 💩😏
Ebrar34 Merveacrl hangi şehirdesin bende öyleyim vallaha sort atletle ama şuan başımdan su döküyorlar sanki İstanbuldayım ve gece nefessizlikle uyanıyorum 😫😫😫
Tuba704 Merveacrl aynen öyle ben oturup ciddi ciddi ağlıyorum ve rahatlıyorum birde atlet şortla oturuyorum evde tüm gün sürekli soğuk suya gir çık yapıyorum burnum tıkanıyor deniz suyu aldım çekiyorum ama yok ruhum daralıyor yapcak birşey yok😭
Babydr Merveacrl ahh ah canım sorma sıcakdan durulmuyor bütün camlar balkonlar açık hasta ettim kendimi grip oldum şuan yaz günü düşün zAten sıcakdan nefes alınmıyor bide üstüne grip oldum 😭
SultanYenihan Sıcaklardan kactım çok aşırı ve uyku uyuyamıyorum. Köye kaynanama geldım buralar daha iyi Demişlerya düşmanına dua edeceksen yaz hamileliği gecir diye gercekten de doğru 🤗
Babyravza Sıcaklamayan yoktur bence normalde millet sıcaktan uyuyamoyor bide biz hamileyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
umranozby Merveacrl urfadayim canım 😂 öğleden sonra yanıyor vallahi bebitom seneye yaz napacak onu düşünüyorum inanki 😄 dondurma gibi eriyecek çocugumm 😶
Merveacrl Gultene bizimde klima var ama bozuldu şansıma bayramda ev sahibi de yaptırmıyor çok masraflıymış mış mış 😤
busrasahinn Merveacrl 🙋 nefes alamıyorum sıcaktan gece gündüz İstanbul'un nemi sıcağı beni öldürcek 😭😭
busrasahinn Merveacrl bende Yozgat için duydum aynısını üşüyoruz biz diyolar keşke bende üşüsem diyorum 😂😂😂