Dilaraa1 Kızlar sinovac ilk dozu Haziran da olmustum. 2. Dozu olmadım geçen ay kovit oldum suan 2. Doz hakkım geldi gidip olacağım yan etki yaşadınız mi ? Panik atağım var da o yüzden soruyorum rahatlamak icin 🙄
Derin0712 Dilaraa1 iki doz sinovac bi dozda biontec oldum kol agrisi disinda bisey yasamadim vakti gediginde asilarinizi olun
Bsrtncsoy Dilaraa1 yanlış bilmiyorsam covitten 6 ay sonra aşı olman gerekiyor gibi birşey animsiyorum.Onu da bi soruşturun covid geçiren arkadaşlardan
Gokyuzum1 Dilaraa1 bende ilk dozu haziranda olmuştum ikinci dozuda geçen hafta oldum hiç bir yan etki yaşamadım ben. Sinovac olmuştum bende
Dilaraa1 Derin0712 haklısınız olmamız gerekiyor. İnsna tedirgin oluyor bu panik atak berbat bisey ben ilk doz olduğumda cok kötü olmustum yine öyle olur muyum diye korkuyorum elimde değil 🙄
Derin0712 Dilaraa1 bndede var hem panik atak hem anksiyete ama kovit korkusu cok oldugu icin asiya katlandim
Dilaraa1 Derin0712 öyle valla ama direk nefesim daralıyor neden böyle oluyorsam bilmiyorum halbuki bide sinovac 🙄