[silindi] Mirage06 bende yaptırmadım tahlillerim de normal çıktı şükür ☺️ Aç karnına o iğrenç ilacı içemezdim
MelisaMila Mirage06 Ben yaptırdım Allah korusun tedbiri alıp takdiri Allah’a bırakmak lazım 🙏🏼💙 Şekerin sebep olacağı anomalilere önlem alabilmek için 🐣
ZeynepSabancay Asafinannesi ben zatem gebelik boyu diyetten yanayım . Şekerin ne faydası var hiç bir zaman yenilmemeli gebelikte de. Ben birinci bebeğimde yaptırmAdım birilerinin lafıyla değil kendi düşüncemle şuan hamileyim yind yaptırmayı düşünmüyorum . Yaptıranlara da yaptırmayın demem tabi ki
AyeglGzkaraKarabulut Mirage06 bende yaptırmadım açlık 53 felan çıkmıştı dr dedi az az sık sık ye sonrada açken tokken baktı bebek haftasına göre iyi suda yerinde dedi bana bıraktı yüklemeyi bende glikoz şurubu içip geçmiyorum diye düşündüm yaptırmadım 30 haftalığım
gigi Mirage06 bizde öyleyiz boydan iki kg’dan 1 hafta önde . Dr çok normal diyor anne baba uzun kg da önden olması iyi eğer aksi bir durum olsa Dr anlıyor onu bir iki değil üç hafta felan önden gidiyor bebek o yanlış olan işte
Bebegimbenim tomurcukannesi benim doktorum istedi ama ben yaptirmak istemedim cok sukur bi sikinti yok