Mavi53 Hastane araştırıyorum ve buraya karar kaldık içinizde Nisa hastanesine giden, orda doğum yapan var mı?
Hayallerim95 Mavi53 bende oraya gidiyorum doktorumda Derya Kanzagül çok tatlı ve ilgili bi bayan çok memnunum inşallah doğumumda onda olucak 😍
lunam Mavi53 Malesef çok kalabalık bir hastane, o yüzden evime çok yakın olmasına rağmen tercih etmedim. Ama gitsem Derya Kanza Gülü tercih ederdim. Çok ilgili, çok güleryüzlü. Gebelik öncesinde muayeneye gitmiştim kendisine.
Mavi53 Bskaymazz1 hangi doktora gidiyorsunuz, hastane kişi ile ilgili mi nasıl davranıyorlar, kullandıkları cihazlar yeni mi? Çok soru sordum biliyorum lütfen kusura bakmayın
Hayallerim95 Mavi53 bana göre doktorun ilgisi önemli doktorda zaten gayet ilgili ben sormadan bebeğimin herşeyini söylüyor bu arada tüp bebek tedavisi gördüm başka özel hastanelerde ama bu hastanenin ultrasonları yeni olduğu için çok güzel net bi görüntüsü var ben çok memnunum
Bskaymazz1 Mavi53 Seymin Turan’a gidiyorum ben. Çok memnunum hem ilgili hemde güleryüzlü memnun kalırsınız bence. Hastanenin odaları çok eski değil öyle 2 tanıdığımda burda doğum yaptı ve çok memnun kaldılar o yüzden tercih etme sebebim buydu 😇