Mervedefne33 Kızlar 6+4 günlük hamileyim sımdılık sabah bulantı yok kusma yok sadece midemde bir agrı bazen ekşi e gibi bişey var iştahım pek yok kusma ne zaman baslıyor sımdı baslaması gerekmezmiydi ilk uc ay oluyor dıye biliyorum ben yanı kızımda öyle olmustu
minikkoalammm Mervedefne33 bnm 9. Hafta da başladı ama dua et başlamasn kuzum inşAllah rahat bir hamilelk geçirirsn
Anemoniasp Mervedefne33 Bünyeden bünyeye değişiyor. Benim hiç bulantım olmadı. Sadece sarımsak ve soğan kokusundan tiksinmiştim. Kabızlık mahvetmişti beni ilk 4 ay☹️
kraliceari Mervedefne33 14.3 haftalığım hala midem kötü doya doya yiyemiyorum en ufak bişey de geliveriyor ağzıma çok kötü bu sefer anlamadım ilkinde bu kadar değildi halbu ki bu da kız ama demek ki hamilelikten hamileliğe değişiyor
Rainbow0126 Sabah öğle akşam gece yatsı bulantıları demek istedin galiba 😂 En azından benimki sabah bulantısına indirgenemeyecek sıklıktaydı 😂 9. Hafta gibi başladı. 12. Haftaya kadar ilaçsız dayandım 16.Haftaya kadar korkunçtu 12-16. Haftalarda ilaç kullandım
Mervedefne33 Rainbow0126 aynen cnm sık sık bulantı gece uykudan bıle uyandırdı bazen demekki 8 yada 9 haftayı beklemem gerekiyor k zaman baslayacak erken o zaman sımdi
Mervedefne33 minikkoalammm inşallah cnm ya kızımda net hatırlamıyorm ama 7 yada 8 haftalık Ken basladı 3. Ayda bıtmıstı çok surmedi ama bunda bakalım nasıl olacak
dilara_cinar99 Bende 6 7 haftalarda başladı 19+3 deyim hala devam ediyor ilaçla duruyorum dua et başlamasın 🤷🏻♀️
Gizemin-minnakI @"Mervedefne33 herkesin midesi bulanmıyor kusmuyor ki . Ben sadece et tavuk yumurtadan tiksindim için 4 ay yiyemedim. Onların kokusunu alınca midem bulanıyordu sadece . Yani bünyeyle alakalı bi durum bu şu haftada başlar diye bir şey yoktur yani .