Sevdaelmc 28 hafta kız bebek anneleri hareketleriniz nasıl ben bugün hiç hissetmedim daha acaba korkmalımıyım yoksa normal mi böyle durumlara
Rainbow0126 Sevdaelmc ben de dün çok az gece hissetmiştim 😂 bu sabah dünün öcünü alır gibi defalarca tekmeledi 😂 sürekli döndü durdu ☺️ Bence sakin olun tatlı yiyip dinlenin korkunuz varsa da.
Firstexcitement Sevdaelmc benimde böyle 27+3 üm çok az hissediyorum dünden beri daha küçükken daha fazlaydı
Ayaz2016alya2022 Sevdaelmc bende 28+3 bence normal yatıyor benımkıde bazen hiç kımıldamıyor bademde durmuyor kızbebegım. Benımde
Susamismom Haftadayım haraket hissediyorum fakat cok yumusak daha kücükken daha sert hissediyodum gün içinde çok haraketli değil
Meleekk Susamismom ay benimki de aynı. Allahım korkuom bazen niye sert değil diye. Canımı yakan tırtıl gitti. Yerine akıllı uslu zorla hareket eden yorgun tırtıl geldi ya 🐣🙄canımı yakmalarını özledim valla😬 Bi benimki böyle değilmiş. Rahatladım biraz da olsa 🙏
burcusami Ne zaman düzene giriyor peki bu hareketler? 25 haftalık hamileyim, 3 4 gun cok hareketli sonra bi kac gün daha az hareketli
Gulali Sevdaelmc bizde 28 haftaligiz kızımla bazen çok hareketli bazen değil dinlenin bişeyler yiyin yorulmayin hala korkuyorsanız doktorunuzu arayın o daha sağlıklı bilgi verecektir
Gmzr Merhaba bende 28 haftalık oldum bugun dunden berı benım bebegımınde hareketleri bi kaç gun oncesine kadar az ama hareket edıyor yanı sadece daha yavas ve yumusak hareketlerle bende korkuyorum sureklı elım karnımda aklım orda hep :)
Susamismom Gmzr büyüdükleri icin yerleri daralıyomuş bide büyüme zamanları cogunlukla uyuyorlarmış iyidirler inşallah bebişlerimiz 🙏🏻