Runyaaa Reflü yatak alınmalımı sizce bide baby nest yatağını reflülü yapıyorlar artık onlar kullanışlımı ❓🧐🙋🏻♀️
sehrengiz_8 Runyaaa ben babynestli reflü yatağından aldım canım acayip güzel ve kullanışlı duruyor tavsiye ederim sevi bebeden aldım
Kafam Runyaaa destekli almak lazım ama bayağı kayıyolarmıs aşağıya ben şimdi ki aklım olsaydı babynestli alırdım babynest zldım reflü ayrı alcam şimdi
Zehraspl Runyaaa Bende reflu yatagi var hatta ben onu hastaneye goturcem gercekten lazim oluyo bebekte reflu olmuyor benim halam kullanmadi kizi 3 yasina kadar kustu yavrucakta reflu vardi bende kokrtum kizimda kullandim hiç kusmadi oglumdada hastaneye goturcem orda kullanmaya
kbrklc34- Runyaaa yeni doğum yaptım reflü yatağı hayat kurtarıcı resmen . Öyle rahat ettik ki bebek de ben de. Sevi bebe aldım ben. Babynest almadım reflğ yatağını taşıyorum her yere😁
Runyaaa sehrengiz_8 anne yanın varmı yatak odasına koyulan yatak onun içine sığıyormu baby nestli olanlar gerçekten daha şık ve güzel duruyor
sehrengiz_8 Runyaaa anne yanı derken babynest anne yanı yatağı olarak geçiyor canım ama henüz yatak beşik gibi vesaire almadım.
sehrengiz_8 Gizemin-minnakI babynestli olduğu için kayma ihtimali yok aynı zamanda baş yastığı olarak da belirgin bir yeri var ayrı olarak kafa yastığı almaya gerek yok reflü yatağından kaydığı şikayetini aldığım için babynestli aldım henüz kullanmadım ben de ama kayma ihtimali yok altında ipli ayarı var boyu ona göre ayarlanır
Gizemin-minnakI @“Runyaaa” alınmalı. Allah korusun kusmadan dolayı gerçekleşen ani bebek ölümlerinin önüne geçiyormuş. Ben gece de anne yanının içinde ilk aylar reflü yatağıyla yatırmayı düşünüyorum.
Gizemin-minnakI @"Runyaaa bir de yeni gördüm . Düz kafa yastıklı kiraz çekirdekli reflü yatağı var . Babyjemin acaba o nasıldır 😂kullanan birine denk gelsek keşke burda . Bende onu merak ediyorum
Runyaaa sehrengiz_8 anladım canım ben şu sepetleri dedim yatak odasına koyuyorlar ya içine olurmu dedim
Cerensultan Runyaaa baya kullanışlı kaynanam sürekli kaç aylığa kadar yatticak hiç bir işe yaramıyor dediği halde 3 aya kadar yatırdım yan bı şekilde