Kızlar oturdugum yerde birtane hastane var oda devlet hastenesi erken dogum riskim oldugu icin mecburen gidiyorum kontrollere muyane oluyorum ana ama hastenin kadın dogum doktorlarından memnun degilim iki tane aynı hastenede doktora bakındım biri bayandı biri erkek ilk erkege gidiyordum cok soguk ters biri bişey sormak istedigimde cevaplamıyordu sadece normal muyane edip herşey yolunda deyip gönderiyordu bende bugun dedim birde kadın a bayana gideyim aldım randevu gitim bu bayan doktor da aynı bişey sorsam sorcam lafı agzıma tıktı kilosunu sordum ultroson da tam net cıkmadı diğer kontrolle geldiginde sölerim dedi kan tahlili istedi sinirden onu bile yaptırmadım direk cıktım hastenede arada bi bi saatlık mesafede başka bi özel hastene var ona gitme imkanım oluyor orda güzel şekilde bakıyorlar doktorlar bebegin gelişimine kilosuna suyu yeterlimi ona bakıp söliyor diğer organlarına felan ama o doktor da burda dogum yapmıyor İzmir de yapıyor dogum ücreti de pahalı demek istedigim arkdaşım Buca kadın dogum yapmıştı dogumunu orda yaptı cok iyi hastene dedi şöyle bişey var ben Tire de oturuyorum buca bana uzak kalıyor arabayla en az varmam iki saatie bulur ben diyorum ki nişanım geldimi gitsem hasteneye suyumu orda gelse suyum geldikten sonra gitmek istesem olmaz diyor cevremdekiler bebegin suyu gelir gelmez hasteneye yetişmen gerek diyor en yakınımda hastene benim Tire devlet hastenesini bende burda dogum yapmak istemiyorum icime sinmiyor sizce risklimi olur iki saat yol fikri olan lütfen bişey yazsın