GkeGven 36haftalıgım kızlar kasılmalar olmaya basladı artık ama bugun kasılmalarım oluyor sankı makatıma dogru vuruyor sızdede oluyormu kızlar ?
BahadrSrer GkeGven Evet bu hafta zorlanmaya başladığımı hissediyorum bende terleme çok yoğun bebek hareket ettikçe her yerlerim acımaya başladı
Elfn GkeGven 36+4 bende de ara ara oluyor evet ama sırt ağrısı çok fena bende ya yerimde duramıyorum ağrıdan bir de terleme olayı zaten 🤦🏼♀️
Dmtkc Ben şuan 34 haftadayım dün gece karnımda hafif agrı hıssettım normalmidir acaba artık bilemiyorum ama sanırım zor zamanlar başlıyor🤔
GkeGven Dmtkc ınce sızı sızı normal herhalde canım bana saglık ocagımdakı hemsıre normal dedıydı sorduydun bu kasılmalarıda ama makata vurması agrının bugun basladı ılk defa
GkeGven Elfn sıcaklar cok zorluyor gercekten bende kendımı cok yormasam bel agrısı hıc cekmıuorum Allahtan ama yorarsam kendımı o bel agrısıngercekten cekılmıuor Allah yardımcın olsun
ozlmmmm Aysenurtsr aynı hafta günmüşüz benim de 3.400 dedi Doğum şekliniz hakkında doktorunuz bir şey söyledi mi
Aysenurtsr ozlmmmm suan icin normal, dogum yolunda pazarteside catina bakayim dedi. Bakalim ne olcak 🤗