m-u-n-e-v-v-e-r Kızlar merhaba 15 +5 haftalığım doktorum bana devit+3 verdi aranızda kullanan varmı kaç damla alıyosunuz her gebeye veriliyomu bu damla ?
aon9161 m-u-n-e-v-v-e-r 20. Haftada sağlık ocağına gittiğimde aşı olmaya ordaki ebe vermisti devlet bedava karşılıyor ve tüm gebelere veriyor.. doktoruma sordum oda bende verecektim dedi .. saçlara çok iyi geliyorr 😂
m-u-n-e-v-v-e-r aon9161 reçeteyi okudumda biraz tereddütte kaldım doktor gözetimi altında kullanın diyo gerekli olmadıkça gebelerde kullanılmamalıdır falan 🙄
Melike111111 Gzmktkl gizemozdemir90 şimdiye kadar düşük değildi sağlık ocağında tahlil verdim cuma doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
gunaynur m-u-n-e-v-v-e-r o bütün ilaçlarda yazmak zorunda canım o yüzden, doktorun verdiyse sıkıntı yok
Edosummm m-u-n-e-v-v-e-r merhaba ben de kullanıyorım d vitaminim cok düşğk olduğu için haftada 1 kez yarım tüp alıyorum
burcuali38 m-u-n-e-v-v-e-r evet veriliyor sağlık ocağı vermişti doktorumda kullan dedi günde 9damla içiyorum bende
Ebru4178 Kızlar bende kullanıyorum ama devletin verdiğinde parapen varmış doktorum değiştirdi bir sorun doktorlarınıza direk bebeğe geçiyor