SekerAnne Arkadaşlar merhaba ben 20+6 dan sesleniyorum , kasık ağrım yorgunluktan olur ama birkaç gündür ciddi arttı elimi karnımın altında tutup gezesim var orada o kadar basınç hissediyorum ki , siz de durumlar nasıl ??
deletedmom27371 SekerAnne bende 12+1 hamileyim kasıklarım çok ağrıyor bazen soldan sağa dönerken öyle birşey batıyor ki hem çok canım yanıyor hemde korkuyorum bebeğime bişey olucak mı diye normal mi değil mi onu da bilmiyorum
Acemi_anne61 SekerAnne ya bende de vardı magnezyuma başlayınca geçmişti. on gündür magnezyum kullanmıyorum şimdi yine öyle oluyor ilgisi varmı bilmiyorum kasılma ve kramplar için magnezyum iyi geliyormuş ama 🤷🏻♀️ kimi büyüdüğü için diyor. İnsan korkuyor bisey mi oluyor diye
SekerAnne deletedmom27371 canım yerleşirken de kasık ağrıyor , seninki muhtemelen ondan su iç bol bol enfeksiyon da kasık ağrısı yapıyor diyorlar
Ayse254 deletedmom27371 o haftalarda oluyor hatta bir süre devam ediyor ani batmalar bıçak gibi giren sancılar ben 17. Haftamdayım hala kasık ağrılarıyla uğraşıyorum 😅 enfeksiyona dikkat edin mutlaka ara ara test verin
deletedmom27371 SekerAnne ay öyle mi öğrendiğim iyi oldu açıkçası çok su içmiyorum devamlı bir ağrım yok ama bu aralar sık oluyor birde bazen hani batma oluyor aşırı canım yanıyor bol bol su içeyim geçer inşallah 🤲🏻 bu arada çok teşekkür ederim
SekerAnne deletedmom27371 en az 2 litre içmeye çalışın suyu enfeksiyondan korunmanın en önemli yolu , sıcak tutun ayaklarınızı , benim de kasıl ağrım gala devam ediyor karnım aşağı doğru büyüyor ablam ve annemin de öyle imiş
deletedmom27371 Ayse254 cidden ya batma çok hani oluyor inanın çok korkuyorum hemen tuvalete gidiyorum kanama vs var mı diye bol bol su içeceğim valla dediğiniz çok iyi oldu doktoruma da diyeceğim
SekerAnne Acemi_anne61 magnezyum çok etkili kasılma , kasık ağrılarına ve kramplara ilk gebeliğimde kramplarım oluyordu magnezyum vermişti doktorum , bunda daha magnezyum içmedim cumartesi ayrıntılıya gidince bi soracağım doktora Ablam da bugün magnezyum iç dedi faydası oluyormuş
deletedmom27371 SekerAnne çok içmiyorum açıkçası ama daha fazla içmeye çalışacağım enfeksiyondan çok korkuyorum valla
SekerAnne deletedmom27371 benim çok enfeksiyona yatkın idrar yollarım suya , hijyene o yüzden sürekli dikkat ediyorum 😩