Ebru18 Ecece7 Ben de yaptırdım, Ankara Genoks’a gitti. Yaklaşık 10 gün içerisinde çıktı sonuçlar. (Tabii doktorum yoğun olduğu için arayıp söylemeyi unuttular ve ben 15. Gün arayıp kendim öğrendim sonucumu.) Sonuçlarım temiz çıktı ve cinsiyetimizi de bu şekilde öğrendik.
zynpada Ecece7 ben de yaptırdım 3000 tl idi fiyatı ama bizimki yurt dışına gitti. Çok şükür sonuç iyi çıktı. 10. Günde arayıp bilgi verdiler
kraliceari Ecece7 doktorların tamamen para kazanmak amaçlı yaptığı bir test. Eğer ailede kanser vs çok çok önemli bi Hastalık yoksa benim kuzenim doktor gerek yok o kadar Mevla verip de yaptırmaya dedi o paralara bebeğe beşik araba alınır devir tasarruf devri
Aysun1981 ben yaptırdım. 40 yaş ilk bebek olduğu için ve diğer testleri beklemek istemediğim için yaptırdım. İstanbul’da kan verdim Ankara’da Genoks’a gönderildi, 3400 TL ödedim. 10. gün sonuçlar geldi, temiz geldi çok şükür 🧿
Ecece7 Benimkide genoksa gitti dün sabırsızlıkla bekliyorum. Sizin adınıza çok sevindim 🙏🏼🙏🏼 Uzun süre sonra çıkması insanı biraz geriyor sadece 😞
Serrammm Bende geçen hafta verdim 2 haftaya çıkıyormuş ama erken çıkanda varmış 10.günde arayıp sormayı düşünüyorum bende çok sabırsızım aramalarını bekliyemıycem
Serrammm Ecece7 aynen 2 liden sonra istendi ama sebebi plesantada kist gözüktüğü için doktorum amnio sentez en son seçenek dedi
Ecece7 Serrammm inşallah başka testlere gerek kalmadan sağlıkla kucağımıza alırız gerçekten zor bir süreç
uzumcekirdegi Ben yaptırdım canım. 3.500 dü fiyatı. Urfa’dan Almanya’ya gitti. Tam bir haftada sonuç geldi. Yaptırdığım yer arayıp sonucu söyledi. Çok şükür temiz çıktı. İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın 🙏🏽
Ecece7 kraliceari fiyatı gerçekten yüksek bakıldığında ama bir risk varsa ve böyle bir imkan varsa insan görmezden gelemiyor bende sağlıkçıyım bu arada insan işin içinde olunca daha da tedirgin oluyor ister istemez