Mimhb Gece 4 te 10dk da bir sancılarım başladı 6 gibi hastaneye gittik doktorum geldi açılman yok öğlene kadar evde dur sancıların sıklaşınca yeniden gel dedi. Nişan gelmedi, suyum gelmedi dedim birşey demedi. Böyle doğum gerçekleştiren veya duyan var mı?
Nureylaa Mimhb Nisan ya da su herkeste gelmeyebilir sancıların sıklığını takip edin artınca ve dakikası düşünce gidin hastaneye
Zeynepp97 Mimhb Sancılarınız sıklaşınca gidin hastaneye hastanede suyunuzu patlatıyorlar merak etmeyin ☺️
Kbracoskun Mimhb bizzat ben ☺😄 ne nişan ne de su kasılmalardan anlamıştım doğumu geliş araliklarini takip etmiştim baktım gittikçe düşüyor doktora gittim 5 cm açıklık ile yatisim yapılmışti
rojinlina44 Mimhb Evet ilk dogumumda ne nişan nede su geldi sanci bile yoktu kontrol diye gittim 4 cm aciklik oldugunu ogrendim oyle dogum yaptim ama suni sanci ile
Ruyalaralemi Canım benim bende ilk gebeligimde ve 2 çi gebeligimde ne suyum geldi ne nisan geldi bel ağrısıyla gittim doğuma aldılar sezaryen şuan 4 çünkü gebeyim 36 haftalık
Mimhb Ruyalaralemi neden sezeryan oldu açılma olmadığı için mi? Benimde sabah açılmam yoktu sancıyı çekip sezeryan olabilirim
Bgz_2105 İki normal dogum yaptım bırınde 3 cm bırı 4 cm ile gittim ne nişan ne su geldi ikisinde de doktor suyumu patlattı
Mimhb Kbracoskun kaç dk da bir olunca gittiniz? Şu an 5-6dk da bir geliyor. Birde normal doğum mu oldu?
Kbracoskun Mimhb normal dogumdu benim akşam 7 den gece 12 ye kadar bekledim 15 dakika ile başlayıp 6 dakikaya düştü bende gittim gitmeden ılık duş aldım biraz hareket yaptim öyle ciktjm gittiğimde 5 cm açıklıkla yatisim yapıldı sende Bi git istersen