Eymeninannes Doğuma az bir süre kaldı 38 +4 düz bugün doktor bebeğin kilosunun az olduğunu söyledi 2,700 kilosu aklıma takıldı siz ne düşünüyorsunuz
BirAsyaannesi Eymeninannes benim kizimda 2800 dogdu 2300 e dustu suan 1 yasinda 10 kilo hic sikinti yapma cabuk buyuyolar
muallimehanimmom5 Eymeninannes bu kilo olayından ziyade ciğerleri gelişmiş mi doğsa sıkıntı çekmeyecek bir durumda mı bu önemli evet kilolu bebeğe ilk aylar bakım daha kolay oluyor ele gelmesi açısından ama kilosu iyi 3 e yakın doğum yaparsınız 🙃ben 3 kilo doğmuşum annem hiç sıkıntı çekmemiş bide ultrason cihazları gerçekle bazen birebir tutmuyor doğumda daha fazla çıktığı oluyor 🤗
ogretmen_anneee Eymeninannes endişe etme canım doktorlar haftasından erken doğup kilolu bebek yerine haftasında doğup minyon ya da çok zayıf çocukları tercih ediyor öylesi daha sağlıklı . Bebeğin kilosu kötü değil sağlıkla al kucağına 😌
Eymeninannes BirAsyaannesi Cok teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi Allah bağışlasın hepimizin evlatları nida sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar ins 🤲🤲
BirAsyaannesi Eymeninannes amin canım saol insallah sagsalim kucagina alirsin inan her bebek ayni olmuyo bana 3400 dedi bi dogdu cocuk 2800 o da zaten ödem falan atti normalde 200 300 gram ödem gider dedi ama benim kizimin fazla kilo kaybetti 2300 e dustu cok cabuk toparliyolar saglikli olduktan sonra hic onemli deil inanki
Eymeninannes muallimehanimmom5 onlarda hiç sıkıntı yok çok şükür bı onu söyledi geri kalan normal dedi ilk hamilelik bide stres de yapıyorum korkuyorum da heyecan da var o yüzden evham yaptım galiba 🤗
Eymeninannes BirAsyaannesi anladım benimki ilk galiba o yüzden heyecanım çok korkuda öyle çok teşekkür ederim 😊🤲
Eymeninannes ogretmen_anneee teşekkür ederim doktor da minyon dedi herşey normal ,normal doğum olacak
ogretmen_anneee Eymeninannes çok şükür canjm önemli olan o gerçekten burada ki kilo postlarına bakıp canınızı sıkmayın kimse kimseyle aynı değil cok kilolu bebekte sağlıklı olmuyor Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😌
sevgizzet Ben kızıma 39+3 de doğum yaptım 2300 doğdu sorunu da yoktu 2 gün geçti 3 kilo oldu anında zayıf dogan çocuklar daha bi çabuk toparlaniyorlar