Tugba-68 designermom pazartesi yi bekle canm keseyi gorebilirsin anca yarın gidersen ben 7 haftalıkken bebeği görmüştüm
designermom Tugba-68 aslında bayağıdır bekliyorum da kasılmalarım çok bir de aşırı bi is yoğunluğum var bisey olur diye korkuyorum
designermom Aslaninannesi01 hic gitmedim daha beklemek istiyorum ama diyorum yandan Bisey olsa Allah korusun önden öğrenirdim
Aslaninannesi01 designermom Allah’ın izniyle birşey olmaz bebeği göremez belki daha da strese girersin sık sık çağırır en azından biraz ileriki haftada şüphen olmaz
designermom nanna ondan degil canım çok yoğun çalışıyorum aşırı stresli geçiyor bu hafta is hayatım lavaboya gidecek zamanım yok berbat durumdayım korkuyorum ondan gitmek istiyorum biraz da
gbyalcin designermom ben 5+5te duymuştum kalp atışlarını ama karından doktorum keseyi bile göremediği için bi de vajinal bakalım demişti. Vajinal bakılınca duymuştum 😊
iki_tospik_annesii designermom Ben 4+4 de keseyi gördüm canm 5+6 da kalp atışını duydum Kan değerlerin kaç
Kubra_K Bende 4+6 da keseyi gördüm 🥰 7.haftada (adete göre 7 ama ultrasonda geç döllenmeden dolayı 6 haftalık demişti doktor) kalp atışını duymuştum. Bence yinede git doktora için rahat eder ❤️
Papatya-Kokusu designermom Senin postlarını hatırlıyorum git bence canım belki kalp atısı duyulmaz ama bebeğini görürsün 🥰 için rahatlasın