GamzeKrmn Dilara0606 bizimde sırtı sağda poposu midemin orada solda da dizleri var 😂😂 sağa da yatsam uyutmuyor sola da yatsam uyutmuyor artık sığmıyor içerde sürekli itip kakıyor beni 😂 neyse son 2-3 haftamız zaten tahmini 😍
Meryemtrksoy Gzdkrkgz kullan kolay kolay dönmezsin o zaman bi süre sonra alışıyorsun zaten istemsizce sağ sol başka bişey yok 😂biraz zor oluyor ama nabcan 🤷♀️Şimdi küçük daha da büyüsün bak ay allahım o nasıl isterse öyle yatmak zorunda kalıyorsun 🤦🏼♀️
Gzdkrkgz Meryemtrksoy haklısın canım büyüdüğünde istesende yüzüstü yatamazsın tekmeler rahatsız eder seni diyor herkes🥰
Gzdkrkgz Deniiz- bende pendik kurtköyde yaşıyorum canım ersoy hastanesine gidiyorum şebnem musayeva 🥰 senin gittiğim hastaneyi iyi diye duymuştum adını 🥰
Serraa Gzdkrkgz 17 haftaligim hala yüzüstü yatıyorum bir sorun olmuyo vücudum fiziksel olarak buna izin verdiği sürece yaticam zaten belli bir aydan sonra isteseniz de yaşamıyorsunuz yüzüstü
Gzdkrkgz Serraa evet genelde çevremde konuştuğum herkes aynı şekilde yüzüstü yattık sorun olmadı diyolar hayırlısıyla bizdede olmaz inşallah 🥰
Meryemtrksoy Gzdkrkgz aynen öyle canım ❤️Rabbim isteyen herkese tattırsın dünyanın en güzel duygusu 😍