Dilaratkn55 Kızlar yardım edermisiniz dün doktora gittim nst felan çekildi 39 haftaya girdim şimdi de iç çamaşırımda biraz sıvı bişey ve sümüksü akıntı var ilk defa gördüm adet olcakmışım gibide sancı girip çıkıyor kasıklarıma doğummu başlıyor
honeyland Dilaratkn55 haftamız aynı kuşum üstte kalsın bende de akıntı oluyor ıslak ama kendi etrafını ıslatacak kadar çok degil senin ağrında var mış düzenli mi geliyor sancılar onu takip et istersen
Seydadilek26 Dilaratkn55 doğum başlıyor olabilir ama bunun için saatlerde olabilir gunlerde olabilir telaş yapma sakin kalmaya çalış dalgalarının(ağrı) dksini takip et on dk bir olduğu zaman hastane yolunu tutmaya başla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
Dilaratkn55 honeyland dakka tutuyorum ama düzensiz ama sanki adet olucam gibi üşütmüşüm gibi kasıklarıma sancı giriyor
honeyland Dilaratkn55 belinde ağrı oluyor mu doğum sancısı belden karna doğru geliyor diye biliyorum yürüyüş yap pozisyon değiştir sıcak duş al geçer yalancı sancılarsa canım
Dilaratkn55 honeyland şuan evin içinde yürüyorum geçiyor ama tekrar sancı vuruyor bu arada belimde yok sancı kasıklarıma vuruyor adet sancısı gibi
Dilaratkn55 Seydadilek26 şuan 2 dakikada bir kasıklarıma adet çeker gibi sancı girmeye başladı sadece kasıklarımda ama
Mft O sümüksü akıntı nişan büyük ihtimalle. Açılmalarınız başladığından ara ara sancı geliyordur. Benim ilk doğumumda da öyle oldu.
Seydadilek26 Dilaratkn55 Nisanin geldi büyük ölçüde canım bebeğinin hareketi var mı düzenli olarak sancıların devam ediyormu bı ılık dusa gir kendin sakın kal daha da sancıların siklastigi zaman dayanamayacak ağrin olduğu zaman hemen hastaneye git zaten her türlü ayırt edebilirsin o ağrıları