Tgcedp 7+3 hamileyim dün kasık ağeıaı ve bel ağrısı çekiyordum bugün sabah pembe kanama gördüm normal mi
Kbracoskun Tgcedp çok fazla gelmiyorsa panik yapma yerleşme kanaması da olabilir ama en yakın hastaneye git kontrol ederler ilaç verirler
Semali1 Tgcedp Gebelikte hiçbir kanama normal değildir. Mutlaka git onlar ne yapılması gerektiğini bilir ama evde o şekilde bekleme. Pembeden kırmızı kanamaya da dönebilir Allah korusun direk git yani
Besdi Tgcedp salamaleykum.bendede var tipki dediyiniz gibi dokdor bana difaston verdi panik yapa dedi yaparsan daha cox gelir dedi
Boesie Tgcedp Vakit kaybetme mutlaka acile git veya gebelik takibi yapan doktorunla gorus. Proluton igne verebilir muhtemelen.
Tgcedp ikizlerin_annesi__ gittim maalesef bebek kesenden büyük haftada ve suyum az bide aşşağıdayöış düşük tehlikem varmış hanımlar dua edin ilk hamileliğim 😔😔
Mefat Tgcedp Allah yardımcın olsun canım inşallah bian önce sağlığına kavuşursunuz begeginle. Çok üzülüyorum böyle durumlara Allah kimseye yaşatmasın🙏🙏