Ardeninannesiiii Kızlar doktor bebek asagıya inmiş günde 2 defa bunu kullanacaksın dedi korktum üzüldüm bunu kullanan var mı aceba nasıl kullanıcam fitil yoluyla yolla dedi. Lütfen kullananlar bi yazsın
yagmrmr Ardeninannesiiii Evet ben kullandım arka üstü yat biraz içine doğru sok o gidiyor zaten çok ta ileri doğru ittirme , uzun bi süre yat ama gece yapıyordum ben direk uyuyordum
Ceress Ardeninannesiiii yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sabah-akşam. Hafif Oturur pozisyona gelip itebildiğim kadar içeri itiyorum. Akşam sorun olmuyor yatınca hemen, fakat gündüz eğer tam içeri yerleştirmezseniz dışarı çıkar o zamanda bir anlamı kalmaz yaptığınız işlemin. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
aysnrsvs Ardeninannesiiii erken doğum ve düşüğü önlemek için kullanılıyor doktorunuzun soykedigi şekilde kullanın sağlıkla zamanında alın kucağınıza
Semali1 Ardeninannesiiii Bende kullandım. Oturur pozisyonda itebildiğin kadar içeri it ve yat ama kalkma. Ben günde 3 defa kullanıyordum. Koyup direk yatıyordum hiç kalkmıyordum kalkarsan geri çıkabilir çünkü içinde erimesi lazım. Sonrasında kalıntıları falan gelebilir ondan da korkma
aysnrsvs Ardeninannesiiii ben 12 hafataya kadar progestan 15 haftadan 32 haftaya kadar pruloton iğne sonrasında doğuma kadar neredeyse progestan kullandım 38+3 te doğum yaptım sıkıntı olmadı
Semali1 Ardeninannesiiii Yani bilmemiyorum ama benim doktorum fitil yoluyla alınması daha doğru ve daha etkili demişti ama durumlarımız farklı olduğu için doktor ne dediyse onu yapın bence
Minikjaponunannesi Ardeninannesiiii mantıklı çünkü gün içinde çok fazla uyku yapar ve sizi etkiler eme gece zaten uykuya dalmanızı yardımcı olacağı için daha iyi. Vajinadan yan etkisi olmaz gündüz de sizi etkilemez. Ama atınca hiç kalkmayın en az iki saat
Cotanakk Ben gebeliğimin başında ağızdan kullandım fitil olarak kullanamadım zor geldi bir sorun olmadı. Bi akrabamızda bebeği aşağıda doğum kanalına yaklaştığı İçin kullandı düzeldi
sugarbaby Bende 4 aydır hem progestan hem iğne kullanıyorum. Doktorum bir tanesi ağız yoluyla diğeri vajinal tavsiye etti hangisiyle rahat edersiniz ikisi arasında etki anlamında bir fark yok sadece ağız yoluyla alınca baş dönmesi yapabiliyor
aysnrsvs Ardeninannesiiii normal son haftalarda alır kilo bir de önemli olan gelişimi tamamlanmis olması kızım 2740 doğdu 38+3 te endişelenmeyin😉