Gamzeee__ Basur 🤦🏻♀️Belasına düştüm 3 gündür perisan etti ayni durumu yasiyan varmi 34+2 haftalık gebeyim nedir necidir bilmezdim gebeligimden beri bu iki dir beni mahvetti oneriniz varmi gecsin gitsin kurtulayim😢🤦🏻♀️
Kereminannesiiiiiii Gamzeee__ 38. Haftada aynı sorunu yaşamıştım genel cerraha gittim daflon diye bir ilaç var hemen geçirdi
kubraakbas Gamzeee__ makat bölgenize zeytinyağı-kantaron yağı sürün sabahları da aç karnına zeytinyağlı kuru incir tüketin
mrsflowers Gamzeee__ kurtulmak imkansız bende oldum gebelikten dolayı eczane bi krem verdi rahatlatıyor sor bir canım Doğumdan sonra geçermiş
Kelebek1388 Canım öncelikle geçmiş olsun malesef bu durumu bende yaşıyorum kabız olmamaya çalış sıcak su banyosu iyi gelir ama şuanki durumda nasıl olur bilemedim kanama varmı pekş
Gamzeee__ Kelebek1388 kanamam Yok henüz 🤦🏻♀️Dışarı çıkmış 😕sanada cok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin insaAllah
Gamzeee__ Ela532 Canım dünden beri kantoron yağı kullandım düne nazaran bugün daha iyiyim haberin olsun dünkü aci sizi bugun yok o kadar insaAllah yarina full gecer sende durum ne
Gamzeee__ Ela532 valla alovera bitkisinin jeli cok cok iyi geliyormuş onu denicem🙈olumlu sonuç alirsam sana muhakkak bilgi veririm rezil bi agri Allah dusman başına vermesin
Ela532 Gamzeee__ ay inşallah ise yarar canım. Ben neler yaptım yok geçmiyor seni çok iyi anlıyorum tuvalete gitmek istemiyorum bu yüzden 😭
Gokcemcelik Kereminannesiiiiiii daflonu bazı doktorlar hamilelikte kullandırmıyor . Ben biara gitmiştimde gebelik varmi varsa veremem demişti .
anneyimmm_ Kereminannesiiiiiii meme şeklinde olanı da geçiriyor mu acaba, bi de bu durum normal Doğuma engel teşhir eder mi sizce bilginiz var mı
Kereminannesiiiiiii Gamzeee__ hap ama doktorunuza sorun bana çok iyi geldi krem vermişti doktorum hiç fayda görememiştim kremden
Gamzeee__ Ela532 yeminle korka korka giriyorum vc ye kantoron yağı ve Alovera yi denim umarim geçer sende kullanırsın
Dilanser Arkadaşlar venim de bu gün vajinada baya belirgin bir sişlik olmuş ara sira ağri oluyor sebebini bilen var mi çok tedirginim
Kereminannesiiiiiii Gamzeee__ doğal yolla geçmez doktorunuza danışıp alın söylediğim ilacı kesinlikle iyi gelecektir🤗
Gokcemcelik Proctolog krem ve anestol pomad kullanın . Anestol pomad uyusturur. İlk hamileligimde çok cektm . Doktorum önermişti . Sizde sorun isterseniz .
Kereminannesiiiiiii Gokcemcelik hmm doğrudur bana verdi doktor kullandım onun sayesinde iyi de oldum o yüzden önerdim.