Yaseminkaya Dun dogumum gerceklesti.ama bebegim kuvezde kaliyor burun delikleri kapali agizdan solunum saglaniyor ve ondada zorlaniyor... Doktorlar pek umutlu konusmadi.. Bizim umudumuzda Allahtan. Hastaneden onsuz ciktim. Cigerim icim yaniyor.. Dualariniza ihtiyacim var.. Okdr gucum tukendiki ne dua edicem ne dicem bilmiyrm. Simdiddn Allah razi olsun hepiniz den.. Rabbim kimseyi yavrusundan ayirmasin..
Muhammedamine Yaseminkaya Rabbim evladınızı size bağışlasın acısını göstermesin evinize beraber geldiğiniz günü nasip etsin 🤲🏻
Deletedmom15257 Yaseminkaya allah yardimcin olsun insallahhjhh iyi olcak insallahhjhh seni çok iyi anlıyorum ama ümidini yitirme lütfen:(
Mercimegimm Yaseminkaya gecmis olsun canim stres yapma sag salim cikacak insallah hastaneden allahım sana sizlere baglasın 🙏peki burun deliginin kapalı oldugu ulustrasnda falan gözükmedimi ?
Tuba704 Bu geceki tüm dualarım bebeğine gelsin Allah şifa versin 🙏 Bol bol dua et seni hissediyor konuş onunla böyle böyle küvezden çıkan o kadar bebek biliyorum ki 🙏
YagizAsyaMom Allah yardımcın olsun inşallah çok zor bir şey dir öylece tek bırakmak oracıkta😔 tez vakitte iyileşip sağlığına kavuşsun inşallah
Denizz01 Yaseminkaya Rabbim Acil şifalar versin haaa , inşalllah hemen düzelir yavrum benim umut Allllahtan Rabbim sağlık nasip etsin kızımıza 😢😢😢
Elisadaa Kal haftalık canım allah yardımcın olsun seninde bebeğininde allahın izniyle sağ salim guzelce evinize gidiceksiniz🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bilgecelik Canım allahım yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alır yavruna kavuşursun kaç haftalıktı kilosu nasıldı iyi beslenmişse yaşar allahtan umudunu kesme doktorlar her zaman için kötüyü knuşurlar umut vermemek için
BernaAtay Rabbim inşaAllah evinize geldiğiniz günleri gösterir çok üzüldüm şuan Takdiri ilahi herşey Allahtan
EbruBeyazt Yaseminkaya inşallah atlatır minik allahtan umut kesilmez rabbim yardımcınız olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah