Asilsmommm Böyle bir alışkanlığımız var malesef düzeltemedik hamilelikte de bu bebeği çok etkiler mi😭
alparslanannesii1661 Asilsmommm daha gelmeden uykusuz yasamaya alistim 3 saat uyusam öpüp basima koyuyorum bu saat olmus ayaktayim b.k var sanki
Meleekk Asilsmommm beş e çeyrek kala wc için uyandım. O saatten beri yatakta dönüp duruyom 😭😭1 gram uyku yok ya. Offff 😭
Beybisininannesi Uyku büyük sorun.. Benim de sürekli uykum wc ihtiyaçı Su ihtiyaçından bölünüyor Bu sefer kalktığım zaman hemen dalamıyorum tekrar Trtden bildiğin belgesel açıyorum onu izlerken ancak uykum geliyor..
SncrMerve alparslanannesii1661 çok güldüm ya 😂😂 al benden de o kadar yarın sabah yani perşembe sabah doğumum var uyuyamıyorum
Annesininbitanesi1 alparslanannesii1661 aynıyız 3 saat bile uyuyamıyorum 3 gündür eşim kızıyor uyu diye ama olmuyor ne sabah ne akşam uyku tutmuyor ki 🥺
alparslanannesii1661 SncrMerve ayyy Allahimm nasip ett yarabbimmm inan burun tikanikligi beni mahvetti hemen dogsun istiyorum inşallah sende saglikla alırsın kucagina ♥️
alparslanannesii1661 Annesininbitanesi1 kolay değil ki uyuyamıyorum yok eziyet resmen saga sola dönüyorum tel surekli elimde
20_yesm 27 haftalığız sola yatınca ayağıyla vuruyor sağa yatınca kafasıyla geriniyor 😂oturunca kızçenin keyfi pek rahat 😀
Annesininbitanesi1 alparslanannesii1661 aynen öyle ya artık sağ sol morarmış kemiklerim batıyor resmen ya
Nurayselvii Bende uyuyamıyorum anca saat 8 e doğru uykum geliyor malsef uyku düzeni diye birsey kalmadi
Eliffffffd Bu gece hiç uyumadım sabah 7.15 gibi dalmışım bir tane gereksiz sinek 9.00’da tekrar uyandırdı söyleyeceklerim bu kadar ölüyorum uykusuzluktan kaşıntıdan ama ne fayda..