denizinnannesi Kizlar sezeryanliyim 3 gunum eve geldik tuvaletim yerden naocam yaa zarari olurmu oturmak kalkmak cok zor dikislee patliycak givi oluyo cisi zor yapiyom buyuk abdestu dusunemiyorum
Dilosseee denizinnannesi klozet yaptırsaydın keske canım iyi olmayabilir böyle yada ayakta yap bilemedim şimdi ama dikişler e zarar verebilirsin
Ada_cn denizinnannesi canım medikalden plastik sandalye lazımlıklar var ya onlardan al koy tuvaletine toparlanana kadar ya da tanıdık birileri varsa onlardan temin et çömel kalk sezaryen dikişiyle çok zor olur 😕
nvn-mutlu denizinnannesi öncelikle geçmiş olsun gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah Dikişlerle her seferinde tuvalete eğilmek senin için çok zor olur medikalcilerde aynı klozet gibi tuvaletler var hemde uygun onlardan temin et istersen kendini hiç zorlama canım
gulumse0611 denizinnannesi iki gün orayı kullanabildıysen helal olsn bn klozete bike oturamadım korkudan acıdan otursanda dizlermi bükmedm uzattum bide geriye yaslandım çok zorlanmştm ay aklma geldkçe şimdi nasıl yapıcam diye korkuyorum
nvn-mutlu denizinnannesi ben geçen sene açık miyom ameliyatı olmuştum aynı sezeryan gibi bende medikalden aldım 160 TL ama zam gelmiş midir bilmiyorum canım
denizinnannesi gulumse0611 ayy co kzor yaa sikdi careisni buldum tabureyi orta kismini kestim hem yuskek hmede klozetten daha iyi oyle idsre etcem mecbur
denizinnannesi nvn-mutlu bende taburenin ortasini kestirdim ayni klozet givi oldu tuvlsetin uzerine bırakıyorum duvara yaslaniyorum cok rahar oldu boyle
Roosendaal 2 hafta once sezeryan oldum tuvalete gittigimde aklima alaturka tuvaleti olanlar nasil yapmis diye aklima gelmedi degil. Gercekten cok zor olur senin icin biran once hal caresine bak