buglembuglem929 Grbrlik istiyorum folik asit kullanmalıyım sizce bilgisi olan varmı folik asitin gebeliği kolaylaştırdığını da duydum bı kaç kişiden öylemi aceba kullanan varmi
incimercan buglembuglem929 ben gebelik planladığımda kullanmaya başlamıştım, zaten vitamin olduğu için danışmadan kullanmaya başladım
mcansu buglembuglem929 folik asit bir B grubu vitamini. Gebeliği kolaylaştırmak gibi bir etkisi ne yazık ki yok. Fakat gebe kalmak isteyen anne adaylarının kullanması gerekir. Çünkü folik asit kullanımı bebekte nöral tüp defekti denilen rahatsızlığın ortaya çıkmasını engellemede faydalı bir takviye. O yüzden gebelik öncesinde 3 ay gebelikte de ilk 3 ay olmak üzere toplam 6 ay kullanılması en çok tavsiye edilen şekil.
mcansu buglembuglem929 folik asiti zaten doktorunuz yazmıyor kendiniz eczaneden ücretini verip alıyorsunuz gebelik öncesinde ama gebelik sonrasında devlet karşılıyor o zaman doktorunuz yazıyor zaten. Ama gebelik düşünüyorsanız sağlık ocağına dahi olsa gidip aile hekimine gebelik planladığınızı söylerseniz kan vs değerlerinize bakar tahlil ister. En azından hormonal olarak veya vitamin vs eksiğiniz varsa bunları saptayıp gerekli müdahalede bulunurlar. Çünkü vücudunuzdaki eksiklik ya da fazlalıklar da sizin gebelik öykünüzü etkiler.
Nazlii__ buglembuglem929 kullanmalısın Ben kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım Bazıları hamilelikle folik asitin alakası yok desede tesadüf olduğunu düşünmüyorum kullandıktan sonra gebelik oluştu ben önce kendim almıştım folik asit sonrasında doktorum onu kullanmamamı kendi yazdığını kullanmamı söylemişti
Mom2737 Gebelik öncesinde kadında baya işe yarıyomuş öyle duymuştum, erkeklerde de spermin canlılığını arttırıyormuş
incimercan buglembuglem929 folic trio, için kalsiyum ve d vit de var, eczacı bi kaç yanar önermişti bunu tercih ettim onun için. Günde 3 tablet kullanıyordum, 3 tanbet 400 mikrogram folik a içeriyormuş