Zuhal2205 Nurten iki göğüs arasındaki boşluk ağrıyo. Mahvetti beni. Allahtan bu akşam serin istanbul.. sıcakla boğuşmıyıcam bu gece
zgrYilmaz Nurten şişkinlik var bende bı kaç gündür kabızlık sorunu yaşıyorum son zamanlar iyice baskı olduğundan 😣 onun haricinde ara da kasık ağrısı var bende
Nurten OktayMeltemSahin bendede farklı bişey yok sıcak uykusuz geceler sağa sola dönmekten uyuyamıyorum ve artık arada gelen ağrılar 🤦♀️
Nurten Deletedmom331 şunu anladım ki yazın çok daha zormuş hamilelik 🙄 Artık hava serinlesede yağmur yağsa diye bekler oldum 😬 Hayırlısıyla ağustosuda atlatsaydık 🤦♀️
Nurten Zuhal2205 kışı sevmeyen ben artık yağmur yağsın serinlesin diye bekliyorum 🤦♀️ Ağrılarınız var mı 🤷♀️
Babies16 Zuhal2205 o bendede oldu kasimaktam kizardi koltuk altmada gecti hatta meger kasik mantari olmusum.travacord krem verdi dr um.o gecirdi.ama onun disinda heryer yine kasiniyor deli gibi
Zuhal2205 Nurten bel sırt kalça her yer ağrıyo 😒 iki ay kaldı sadece ona odaklandım artık yapıcak bişey yok
Tuba704 Hangi pozisyonda yatıyorsunuz bende bunu merak ettim ben dümdüz yatınca rahat ediyorum sağa sola dönünce toparlanıp batıyor ama düz pozisyonda da sağlıklı nefes solunum yapamıyor bebek deniliyor bazenleri sabaha kadar oturarak uyumaya çalışıyorum 100000 defa uyanıyorum tabii🙈
Nurten Tuba704 sola yatıyorum ama gece kaç defa sağa sola döndüğümü bilmiyorum dönmekten uyuyamıyorum 😂😂
Nurten didemm geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsın gribi 😬 Bizdede durumlar aynı sırt bel kasık ve arada alt tarafa vuran ağrılar 🤷♀️🙊
Samiye Ayaklar 3 numara büyüdü eller desen erkek eli gibi oldu 😥 geceleri uyku yok gündüz sıcak ve bunaltıcı havanın esiriyim.Sabaha kadar tüm koltuklar geziliyo hangisinde uyuyup kaliyosam artık. Ağrı olarakta ara ara kasik agrilarim oluyor. Yaklaşık 1.5 aydır sağ elimdeki 3 parmağım uyuşuk. Sabahları uyandığımda ikiside uyusuyo ama sol geçiyor sag surekli uyuşuk. Birde kalp carpintilari 😥 Allah yardimcimiz olsun😐😐
Nurten Samiye bende öyle aşırı şişlik yok oluncada genelde akşamları oluyor bel sırt kasık ağrıları sürekli var bi kaç gündürde alt tarafta ağrı hissediyorum 🙊🙄😒
Nurten Asyabebek malesef 🤦♀️ Yatarken yanıma peçete alıyorum ki sürekli kurulamak için ve sürekli terlemekten yastık kılıfı değiştirir oldum 😫😒
Tuba704 Asyabebek gündüz oluyor bende duş alıyorum 2 saat sonra saçlar yağlanıyor vücud terliyor bu ara birde kaşıntı var ki 🙈🙈
Samiye Nurten büyük ihtimalle nstye baglamaya başlayacak dr. Arkadasimsa 31 haftalik hamile bağlamış dr. Bende agustosun 7sinde gidicem bakalim
Nurten Tuba704 benimkininde ayakları solda sola yatsam ayrı tekmeliyor sağ tarafta kafası sağa yatsam ayrı bi hareket artık oturup uyucam heralde sıkıntıya gelemiyor beyefendi 😂😂