Ylmzberivan Kızlar ben 28haftalık gebeyim bgn ilk covid aşımı vuruldum miğde bulantım çok aynı durumu yaşayan varmı
Grey Ylmzberivan bulantım vs olmamıştı ama haldizl ve bebeğin hareketlerin de azalma olmuştu geçmiş olsun 😚
Erdemseymaa Ylmzberivan bende 24 haftalık hamileyim pazartesi ilk covid aşımı oldum bende de mide bulantısı yaptı bugünde grip oldum boğaz ve kulak kaşınması başladı
Ylmzberivan Ben aşı yapıldığım saatten beri bebek çok hareketli normalde bu kadar hareket etmez geceleri ediyor
buglembuglem929 Şuan gebe değilim iki hafta sonra aşı için randevu aldım gebelik dusunuyirum herhangi bir sorun olurmu aceba o haftalarda yumurtlama günüm bide
Ylmzberivan buglembuglem929 o zaman aşı rendavunu iptal et canm gebelik durumun olursa 3ay dan sonra vurul ben normalde vurulmayacaktım ama şimdi en çok ölen sayısı gebelerde diye korkudan gittim vuruldum doğumdan önce 2.aşımıda yaptırmayı düşünüyorum
Ylmzberivan Erdemseymaa ben şuan kolumu kaldıramaz oldum bu kadar çok mu ağır bişey bu acaba geçer mi hastaneye gidimi diye kararsız kaldım
Meleekk Ylmzberivan canım ben daha olmadım da. Tetenoz dan daha mı ağır geldi sana. Şifa olsun inşallah 🙏
Erdemseymaa Ylmzberivan ilk gün öyle ağrıyor çok üstüne yüklenmemeye çalış sonradan geçiyor merak etme
Meleekk Ylmzberivan bende 2 doz oldum çok çok ağrı olmadı. İki hafta sonra biontek olcam inşallah. Nası olcak korkuyorum biraz ne yalan söyliyim 🤭 inşallah çok Bi yan etki olmaz 🙏sen hangisini oldun?