minikumutlar size kendiminkini anlatayım ben yumurtlama gününü hesapladım ve günümü bekledim aşırı kasık sancım oldu ben bebek beklerken bana enfeksiyon iltihap var dediler ilaç başlattılar agır antibiyotik iğne vs. O gün bana beta da bakılmış ama ben sonucum bakmadım bu arada öncesinde benim düşük ve dış gebelikten dolayı kürtajı var. Bi kac gün sonra kafamı kurcaladı bu durum şeytan dürttü tabiri caizse şu sonuçlarım Bi bakayım ne çıkmış dedim 0.821 görünce şaşırdım çünkü ben bebek bekliyorum kalktım evde test vardı test yaptım silik çıktı eşime söyledim hastaneye gittik acile beta yükselmiş 61 olmuş düşük Bi değer ama çıkmış beni takibe aldılar 2 günde Bi kna vericek sin kullandığım ilaçları bırak kullandığım ilaçlar meğer düşük yapabilirmiş orda doktorlara cok kzııp bagırmıştım sonrasında da düşük dış gebelik vs bol konuştular hergün ağladım ama inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kucagıma sizde evde önce kendiniz Bi test alın erken gebelik testi diyin eczaneye ondan alın sonrasında kan verin