_rabia2109 Kızlar kasım ayınada girdik ve sona yaklaştık kimler kaç haftalık heyecanlar ne durumda doktorunuz ne diyor 🥰😁
Ankara_06_ _rabia2109 36+1 haftalık olduk 00:00 dan sonra. Heyecan korku tedirginlik nasıl yapcam o an neler yaşıycam düşünceleri hep aklımda🙄😑.
ikikuzuannesi_18-21_ _rabia2109 37 olduk biz yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor çok heyecanlıyım 🤩 sezaryen olacak benim içim içimi yiyor heyecandan 🥲
Sinemmbade Ankara_06_ benimde 36+1 şuan aynıyız sizinle ☺️ doktorum hamileligimin başında 20 Kasım’da aliriz demişti ama tekrar teyid etmedik henüz heyecan dorukta ☺️☺️
Kirmizivosvos Babyyurtseven1- ay hiç gerilmeyin sakın çok kolay bi işlemmiş olan arkdasım söyledi korkuymuşlar bizi öyle abartılacak birsey yok dedi hiç takılmayın saniyelik bir muayene sonuçta 🎈
Ipekbalyanak ikikuzuannesi_18-21_ 37 de biz olduk normal bekliyoruz ama hayırlısı çatı muayenesini bekliyoruz
Ankara_06_ SeyranKor Aynen öyle düşüne düşüne keçileri kaçırmazsak iyi😅🤭. İlk doğum olunca haliyle nasıl doğurcam diye düşünmeden geçilmiyo.
mcansu _rabia2109 oğluşumun erken gelme durumu vardı hamilelik boyunca neredeyse hep progestan kullandım bir hafta oldu bırakalı 36+2 deyiz çatı muayenesi vs yapıldı şu an için açıklığım vs yok normal doğuma uygun haldeyiz. Ara ara sancılarım oluyor. Çoğunlukla 40larda ama bir keresinde ölçüm olarak 70i gördük. Doktor progestanı bırakınca ⅔ haftaya gelir en geç dedi bakalım. 😍 Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş.
EczSinemltnlk _rabia2109 37+3 olduk bu gece itibariyle,21 kasımda haftam doluyor. Heyecan,kaygı,mutluluk yüksek dozlarda şu sıra bende🥰 Doktorumla önümüzdeki haftadan sonra doğum şekline karar vereceğiz Sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah 🤲
SeyranKor Ankara_06_ evet ve hafif bir ağrıda bile ay geliyor ben şimdi sezeryan mı olcam yoksa normal doğum mu diye kendi kendimi yiyorum 😁
5050 _rabia2109 bizde 38 haftadayız bugün nst de sancı cıktı en geç bi haftaya doğurursun dedi doktor başına gelen oldumu böyle acaba sancıdan kaç gün sonra doğum yapan oldu
_rabia2109 5050 5050 bende hiç sancı çıkmadı bebek kanala bile inmemiş 40 haftayı dolduracam sanırım 😐
lentil 5050 kaç çıktı sancın peki başka belirtin var mıydı? Ben 38+2 de hiç belirtisiz sancısız devam 😂
Mnkfslyem _rabia2109 benimde 18 Kasım Allahın izniyle aynı gündeyiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi 🤗🤲🤗
Kirmizivosvos _rabia2109 aynen öyle vallahi kasım ayı heyecanlı bekleyiş bu ay sonu bekliyoruz bizde 🥰