Tgbpoyraz yamacinannesii ben ishal oldum gecesi sabah doğurdum😄 birde karnım çok ağrıyodu annemde kalmıştım sabahlamıştık oturmakta çok zorluk çekmiştim hiç rahat oturamıyodum
guzelbebegimmmmm yamacinannesii ben 9 ay yattım riskli gebelik diye. Doğuracağımı hissetmişim gibi kardeşime dedim biraz yürüyelim diye. Dışarı çıktığımda küçük bi kız çocuğu kaybolmuş dolaşıyordu. Onu aldım muhtarlığa falan götürmüştüm. Ama böyle hızlı hızlı yokuş çıktım hareketliydim. Eve geldim 38+6 ydım. Suyum geldi 39 da doğdu işte😂😂
Seymaec Bende 39+1 oldum alt tarafımda ara ara ağrı giriyor doğum sancısı mı değil mi çözemedim 🤷🏻♀️
Bkmezc Ne şanslı hatırlarsınız ya ben 36dan beri çıçekmediğim ağrı kalmadı 41oldum hala bütün belirtiler var ama bizimki gelmiyor ne denildiyse yaptım yapıyorum inşallah sağsalim oğlumu kucağıma alırım ❤️❤️
Tgbpoyraz yamacinannesii birde ben doktor kontrolüne gitmiştim şuan doğum görünmüyo demişti artık korkutmamak içinmi dedi bilmiyorum ertesi günü doğurdum 🤗
DerinMavii Ayy bende enerjigim bugün normalde hergun uyurdum kızlar bide ishal olmusum bugün korktum bak simdikk
Elifgoktug1 yamacinannesii ishal sık idrara çıkma nefeste rahatlama enerjik olma ve bulantı bunlar oldu bende 🙈😁