Eusluu 45ponck en son 32+2 de gittim 2220 gr çıktı ama ultrasonların yanılma payları oluyor yani daha az kilodadır muhtemelen şuan 34+5 olduk 36 da gidicem kontrole 🤷♀️
Pinarlina 45ponck 29+1 de 1650 gr dı suan 30+3 olduk 2000 gr dedı doktor bızde önden gıdıyoruz ama Allah başka dert vermesin
45ponck ilknurum61 canım çocuklarımızın gramları hemen hemen aynı benim doktorum 2 muaynedir çocuğun zayıf dikkat et şunu ye bunu ye deyip duruyor bana üzülüyorum ben zaten dikkat ediyorum ki bana çocuğum zayıf da gelmiyor araştırmalarıma göre sana da öyle diyor mu 🙄😔
ilknurum61 45ponck canım bana da haftası uyumlu diyor her gidişimde balık yağı kullsnmami söyledi sadece,, kilosu az demedi ama burdan şimdi bakınca, bizim bebeler gerçekten zayıf kalmış ben de aklıma takıyorum sürekli üzülüyorum
45ponck ilknurum61 Takma kafana tahminimce 3 kiloya yakın 1 gramda doğacaklar inşallah bu da uzun süre küvezde kalmaması için yeterli sağlıklı olsunlar da sonradan da kilo alırlar
ilknurum61 45ponck zaten kilolu bebek demek sağlıklı bebek demek degil benim kızımın sağlığı yerinde olsun sonra dan alinir kilo hem cBuk toparlıyorlar hemen büyüyorlarmış bugün annem söyledi üzülme falan dedi sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil 🤗🌸💜💕