Neshaakin anneaday gebelikte değil ama saneloc ve beloc 9 sene kullandım. Ciddi sıkıntım vardi taşikardiden yana gebe kalmadan ameliyatını olayım dedim oldum kurtuldum meğersem ameliyatta gebeymişim. Neyse atlattım çok şükür ikimizde iyiyiz Elhamdülillah. İlacı kullanırken aynı saatlerde kullanmaya özen göster canım ve dozunu eksik yada fazla alma birde eğer ki çarpıntın tutarsa dur bi tane daha içeyim sakın deme zaten düzenli kullandığın zaman çarpıntıların düzene girecek. Birde ilaca başlarken eğer doktorun hapı bütün yut dediyse ilk bi kaç gün yarım yutarak bünyeni hapa alıştır sonra bütüne geç. Bu ilaç ani kullanmaya başlayınca ve ani bırakınca kalpten yana biraz sıkıntı yapabiliyo. Allah acil şifalar versin
anneaday Neshaakin sizede çok geçmiş olsun,çok şükür atlatmışsınız. çok teşekkürler nabız yüksekliği için bugun doktor verdi 25mg yarısını iç dedi ama bebeğe zarar olacak diye çok korkuyorum:(
Neshaakin anneaday Allah razı olsun prospektüsünü de oku canım gebelik için zaten illaki uyarıları varsa görürsün ama doktorun verdiyse korkma bişey olmaz Allahın izniyle bide 25 lik vermiş çok hafif. Sana taşikardin tuttugunda yapabileceklerini söyleyeyim gebelik haftana göre tabi temkinli olarak yap. Çarpıntın geldiğinde ilk işin uzanmak ve ayaklarını yukarıya dikmek olsun canım yere uzanıp sandalyeye koyabilirsin bacaklarını yada koltuga yataga uzanıp duvaara yaslayabilirsin ayaklarını sonrasında zaten çarpıntın sana öksürme hissi verecektir hafif hafif kasıklarını acıtmadan öksür. En son seçenek ıkınmak. Ama doğurur gibi değil tabi nefesini hafif tuttuğun zaman da zaten ıkınıyo gibi oluyosun. Bunlar çarpıntıyı aninde hafifletir geçirir canım.