Annesininbalii Kızlar üç gündür sağ kulağımda nabız sesi gibi pıt pıt ses duyuyorum çınlama gibi de ama değil uzun sürüyor beni rahatsız ediyor , böyle bir durum yaşayan var mı
Zeytinlimon Annesininbalii sola yatınca sürekli oluyor tam kulak üzerine yatmayınca hafifliyor bendede hep oldu 38 deyim hala var
Deniz2961 Annesininbalii yooo ilk zamanlar baya takmıştım hatta böcek fln mi girdi die ama nette baktm cgu insnda oluyormis bndede gcti zaten
Annesininbalii Deniz2961 tansiyon olabilir diye okudum bende internetten , bu jafta ayrıntılı ultrason var Dr a bir soracağım ,tabi o güne kadar devam ederse
Annesininbalii Zeytinlimon sebebi ne olabilir acaba siz doktora sordunuz mu ,ben normal otururken aynı saattlerde başlıyor uyuyana kadar devam ediyor sanki kulak çınlaması gibi rahatsız edici
Annesininbalii mucizegebelik6 evet o aklımda evde cihaz yok mecburen nöbetçi eczaneye gideceğim gece ya da acile
Zeytinlimon Annesininbalii hiç sormadım vala eşimde dr olabilir diyor😅zaten hamileyken herşey normal herşey olabilir vucut değişiyor hormonlar diye geçiştiriyor😅