Merveee__1990 kubra3rkan evet 4 gündür canım çıktı akşam ağrıdan mahfoldum bitkisel ne varsa kullandım geçmedi akşam eşime dedim git nöbetçi eczane bul ilaç getir dedim Bekunis diye Bi hap getirdi önce baya sancı yaptı sonra geçirdi belki sanada iyi gelir eczaneden al kaç haftalık hamile olduğunuda söyle ben 27 haftalık hamileyim
PelinAtes Pamugunannesi1 kız kahve ishale iyi geliyor öyle değil miydi ishal olunca kahve kola felan içilir yoğurt yenir. Kabızlıkta kayısı veya kayısı çayı, salatalık yenir lifli olduğu için
PelinAtes Pamugunannesi1 38. Haftamdayim toplamda iki defa kabız oldum sadece hatta birinde o gün nerdeyss hiç su içmek aklıma gelmemişti diğerinde de o gün kaynanamda yediğim için sanırım hahahahaaa
Pamugunannesi1 PelinAtes Yok kabızlığa da iyi geliyor Türk kahvesi içince tuvalete çıkartıyordu beni. İshal de normal toz olarak yeniyor yanlış hatırlamıyorsam
Mihram06 İshal olunca toz şeklinde Türk kahvesine 1, çay kaşığı na limon sıkılır onun dışında kolaya leblebi felan atılır muz öle duydum ölede yapardık 😂 canım kayısı suyu felan iç birde miden bulanmazsa 1 çay kaşığı zeytinyağı iç yada suya damlat