Yagmurgel2020 Kızlar 38+0 oluyorum 12 den sonra sezaryene karar verdi doktor sizin tarihler belli mi , kaç hafta kaç günlükken doğuma gireceksiniz . Ve bebişlerin kilo boyu gelişimi nasıl 🤗🙏🏼
bahtnurr1 Yagmurgel2020 ayy aynıyız seninle 🥰😂 38+3 e özele gün aldım test falan istemedi hiç. Devlet 1 gün önce kan ve idrar testi istiyor ama
Busrakpl1 Yagmurgel2020 bende cuma günü sezeryana gireceğim Allah nasip ederse 🙈 38+3 oluyor yani kilosu 3400 dü geçen hafta artmışmıdır biraz daha bilmiyorum 🥰
Yagmurgel2020 Merveelisa yaa maşallah bebeğinizin kilo boyu nasıl gelişimi iyi gidiyor mu peki maşallah diyelim 🤗🧿
Merveelisa Yagmurgel2020 kilosu biraz az minik olcak diyo doktor bende minyonum bana benzicek herhlde
Yagmurgel2020 bahtnurr1 ayyy heyecan yaptım benimdemi acaba o güne verirler bebeğim biraz iri gelişimi o yüzden erken gelir dedi ama gelmiyo sıpa 😂 bakalım bana ne dicek yarın doktorum 😂
bahtnurr1 Yagmurgel2020 valla devlet vermedi bana ısrarla 39-40 normal diye tutturdu 😂 özelle görüştüm direk gün verdi 🙊
Elifgoktug1 Yagmurgel2020 gelişimi iri derken ne kadar mesela ? Benim gibi doktor kubarni olmayınca 3814 kg bebeğe iri dedi boşu boşuna sezaryen oldum özelde doktor kurbanı oldum 🙄
Yagmurgel2020 Busrakpl1 acaba hafta sonu doktorlar hastanede oluyo mu ya bende korkuyorum önceden bi ameliyat oldum pazar günü taburcu olurken doktorum yoktu şimdi korkuyorum hafta sonu olursam bişey olur mu diye 🤷🏼♀️Gerçi nöbetçi olur heralde demi 🤗
Busrakpl1 Yagmurgel2020 kendi doktorun olmayabilir hafta sonu olduğu için ama muhakkak nöbetçi doktor bulundururlar sıkıntı yapma ☺️
Yagmurgel2020 Busrakpl1 inşallah canım doğru . Gerçi doğumdan sonra işler hemşire ve ebelere kalıyo doktorluk pek işimiz kalmıyo 😂
Yagmurgel2020 Merveelisa heralde ya sağlıklı olsunda valla bende kiloyu takmıyorum ileride geride olsun önemli olan sağ sağlim gelsin sıpacıklar 🤗💙
Yagmurgel2020 bahtnurr1 ya bende normal istiyordum ama sıkıntılarım çıktı şimdi anlatmayım herkes kafasına takıyo sonra üzülüyorum o yüzden sezaryen olcam bakalım doktor yarın ne dicek 😂eşim artık gelsin yeter diyo ona kalsa bu gece doğurtcak 😂
Rabipek21 Dry2534 o kadar haklısın kiii 😍nasıl sabah olucak bılmıyorum. Eşimin askeri personel Görevi nedeni ile tüm sevdıklerımden uzaktayım ama çok şükür anne babam yanımda 💙 herkes sabırlıkla bekliyor mınık beyimizi babamız yarın gece nobette ama doğum sabahı bızımle ınsallah yanı suan neler hissettiğimin tarifi yok umarım persembe gecesii bızım ıçin hersey daha güzel olmus olur 🧡
Rabipek21 Dry2534 37. Haftaya kadar normal doğum olarak ilerledik ama çatı muayenmde doktorum sezaryan uygun gordu bende hep benim ve bebegım ıcın hangısı uygunsa sıze bırakıyorum kafasındaydım sezaryana karar kıldık
Dry2534 Rabipek21 en iyisini yapmışsın canım ben ilk gebeligimde doktorumu dinlemeyip normal doğuma ısrar ettim başka hastanede doğum yapma istedim ordada iki gün şunu sancıyla acilmam olmayınca sezeryan aldılar çok çektim o yüzden en iyisini yapmışsın sonuçta her iki türlususe aynı
Yagmurgel2020 Rabipek21 en sağlıklısı beyse o olsun bebek ne kadar ki çatınızdan dolayı sezaryen dediyse tontiş mi acaba 😍🧿