Me_Lek Selam hanimlar doktordan geliyorum (6+0) ilk defa gördüm bebisimi hersey yolundaymis cok sükür🙏🏻 Ama doktor mantar baslangici var sende dedi, ne yapmaliyim sizede oldumu böyle bilgilerinizi fikirlerinizi bekliyorum😭😓
Deletedmom331 Me_Lek Ben de de var maalesef dr fitil ve krem verdi kuru tutmak sürekli çamaşır değiştirmek gerekli ben bir de sebamed in genital yıkama jelini kullanıyorum
Deryak Sirkeli suyla silin genital organınızı ve en az 2 litre su için ben öyle kurtuldum ilerleyince sıkıntı oluyır ihmal etmeyin sürekli iç çamaşır değiştirin ped kullanmayın peçete kullanabilirsiniz onu da sürekli değiştirin
Ecrinimleyla Deletedmom331 bende fitil kullandım krem kullandım sirke kullandım şu anda da jel kullanıyorum ama bana mısın demiyo tamamen geçmedi 😕
Deletedmom331 Ecrinimleyla benim de evlendiğimden beri her ay tekrarlıyor alıştım artık ayda bir muhakkak oluyorum o kadar dikkat etmeme rağmen 😞
Duygu20 Gecmez o illet hortlak gibi bisey duruyor duruyor hortluyor tek yapcaginizi.soyleyim şırıngaya sirke dolduracaksiniz biraz vajina icine gireceksiniz sıkacaksınız biraz yakiyor ama geciyor 5 dk sonra tek çözüm bu bu yöntemi gecene kadar uygulayacaksınız gecince ara ara uygulayacaksiniz